www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko je ovde lud????
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma cista glupost biti GAY, ja bi to sve pobio Laughing Laughing Arrow Arrow

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

danche
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 5:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

debilizam

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to su loodaci Evil or Very Mad

~ Banetova Žena ~

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko bre moze da podrzava to a da bude pritom normalan Rolling Eyes natalitet nam naglo opada i samo nam jos i to fali Evil or Very Mad istorijske cinjenice nam govore da to postoji od nastanka covecanstva ali moje misljenje je da ih nit treba ohrabrivati niti podrzavati, vec... eh da se ja pitam

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf,drasticne mere.
ne bih bas sve "uza zid",ali ne bih im bas dopustila da usvajaju decu (mislim da ovde vec ima ta tema). To da nam natalitet opada,to stoji,ali ne mislim da je to bas i samo zbog gej populacije. hm. (elem, prosle god u BG-u je bila gej zurka, a cula sam i da ima gej klub- hm, evropo cuvaj se-stizemo Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo bacis osiromaseni uranijum, pa malo siris toleranciju i za 10 godina treba da budemo isti kao ovi kreteni Amerikanci ...epa NIKAD!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ilija@Nis je napisao/la sledeće:
Prvo bacis osiromaseni uranijum, pa malo siris toleranciju i za 10 godina treba da budemo isti kao ovi kreteni Amerikanci ...epa NIKAD!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Slatko se nasmijah kad procitah ovo Wink

Ma ti ljudi nisu normalni, to je moja konstatacija... Wink

~ Banetova Žena ~

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tabi bunar je napisao/la sledeće:
Mislim da ih ne treba dirati. Nije problem ni dozvoliti im da sklapaju brakove. Homoseksualizam je nesto neprirodno, te smatram da ce homoseksualci uvek biti obelezeni i diskriminisani na neki nacin. Nikada ne bih dozvolio homoseksualnom paru da usvoji dete.

Slazem se sa ovim u potpunosti.

Ne mislim da je to normalno,a opet,diskriminacija nije u redu...Kada bi im dozvolili da usvajaju decu...Pih,kroz 100 godina vise ne bi bilo ljudi...Ali dok god ne usvajaju decu,meni ne smetaju.

Poslednja prepravka: Masha92 datum Sre Avg 29, 2007 5:29 pm; ukupno izmenjena 1 put

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim članove da pri pisanju postova budu rečitiji... Bar jedna prosto-proširena rečenica Wink I bez vredjanja i ružnih reči... Hvala Cool

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ko je lud, pljuni mu na ćud. Jel tako - tako je!
Za sam protiv toga, jer je neprirodno . Zar moramo da sa Zapada pratimo sve trendove, čak i one koji su negativni . Ne moramo!
Eno im Holandija pa nek se tamo medjusobno žene, neka stupaju u bračne odnose sa kučićima i mačićima itd.

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Теодул je napisao/la sledeće:
Alexxxxandra je napisao/la sledeće:
Shocked Shocked Shocked
Dokazano je da homoseksualnost NIJE bolest i suvisno je raspravljati o tome!Postoji cak i medju zivotinjama,tako da....Na svetu postoji mnooogo izopacenih ljudi(pedofila,ljudi koji podrzavaju inceste,nekrofila itd.) i po meni takve ljude treba leceti!Stvarno mi je odvratno kad cujem da neko na ovaj nacin napada nekoga ili nesto!Svako ima pravo na svoj izbor i na svoj zivot prvenstveno!A ovo o uvlacenju u sve pore drustva zbog odobravanja USA i Evrope....pa homoseksualnost nije pojava savremenog doba,postojala je i mnooogo ranije....

Ko je to dokazao ? Dokazali su ljudi koji su i sami verovatno pederi, pa da se utese izmislili su takvu glupost. Oni su bolesni.. da je Bog hteo da se dva muskarca ili dve zenske razmnozavaju i medjusobno privlace onda bi ih tako i stvorio a ne muskarca i zenu!

A gde je bog bio pre Hrista, sakrio se iza coska?! Homoseksualnost je od postanka zivota i covecanstva na planeti medju svim zivim vrstama koje disu od tada pa do danas na zemlji.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uopste me ne zanima ko s kime ljubi, i ko s kime spava...uopste ne razmisljam o njima sve dok se ne nalaze oko mene i javno izjavljuju ljubav...
p.s to nije bolest!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ko je ovde lud???? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon