:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Opasan toliko da ume da mi se zavuče pod kožu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Pa,imam dve vrste opasnog muskarca:
prvi opasni je onaj ciji mi pogled ili pokret sve objasnjava i nista vise nije potrebno,sto neko iznad rece,kad mi od njega krv prokljuca.
drugi opasni je onaj koji bolesno juri za tobom,ili neki manijak na sred ulice-a mene cesto takvi jure i imam porblema sa njima.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Za mene je opasan onaj muskarac zbog koga bih bila u stanju sve da uradim, pa cak i da gazim preko svojih principa i svog ponosa...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Deja-vu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42
|
|
Ja ne znam sta je "opasan muslkarac" ...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: |
opasan? hmmm opasan je onaj od cijeg mi pogleda krv prokljuca, od cijeg se dodira najezim...opasan je onaj kome ne umem reci ne, kome hrlim iako znam da bi bilo bolje da se drzim podalje...opasan je onaj kome se predajem bez razmisljanja, bez zadrske...odmah...na licu mesta...u svakom mogucem smislu...opasan je onaj za cije sam mane slepa, zbog koga sam u stanju sebe da stavim da poslednje mesto...opasan je onaj zbog koga sam gluva za sve savete, zbog koga nista drugo ne vidim i ne cujem...sreca moja pa na takvog jos nisam naletela
|
slazem se u potpunosti!
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Opasan muškarac je opasan samo onoliko koliko mu mi dopustimo da misli. Svi smo opasni kao ljudski rod, samo ovisi šta potaknemo u njemu ili u bilo kom drugom. Opasan je onam samo koji je po samoj svojoj prirodi usljed raznih drugih faktora ili uticaja okoline od ranije agresivan i svaki problem riješava udarcima, a sa takvima niko ne treba da ima posla.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Opasan je onaj koji nosi opasac. Opasan je oko pasa
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|