:: |
Autor |
Poruka |
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Možda par dana, 10-ak recimo, bez sexa sa partnerom
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zavisi.. uglavnom ja sam osetljiva jako na mirise.. ima neki mirisi tj parfemi koji su mi neodoljivi i od kojih doslovce poludim
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Kikiriki je cudo!
|
|
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Kikiriki je cudo! |
Čuo sam za te priče da orašasti plodovi produljuju trajanje odnosa...ali jos sam mlad i to mi ne treba
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
$elvis$ je napisao/la sledeće: |
Čuo sam za te priče da orašasti plodovi produljuju trajanje odnosa...ali jos sam mlad i to mi ne treba |
Nisam bas siguran da produzavaju odnos, ali znam da posle kesice kikirikija mozes nekoliko puta zaredom.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^ hmmm, zar to nije "produzhetak", na izvestan nachin.
Inache je najjachi afrodizijak ona. U momentu zanosa, u momentu svog ispoljavanja sebe, u momentu kada se zachuje samo potmuli uzdah, jecaj, nekada i smeh... kada kazhe, onako, nezhno, bez ikakvog "losheg" prizvuka da me obozhava, da sam joj drag, i sl. Ukratko. A na ove pomagache ne brojim, neshto mi je to sve bzvz. Pogotovu da to uzmem jer se ne "lozhim neshto posebno" na nekog - onda bolje da ne budem sa njom. Kazhem joj: Spremi se i idi. Ako sam kod njeonda cu ja da se spremim i da odem.
Afrodizijak je ona: njena dusha, njen miris, ukus, njena "karma", njeni pokreti, njeni uzdasi, njena ... ona cela .
|
|
|
|
sawo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 20
|
|
|
|
|
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
Prigušeno svetlo ... prava atmosfera.
Vino, muzika ... i ona... njen parfem, osmeh i... miris seksa u vazduhu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|