www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Marfijev zakon..... u ljubavi
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 31, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razno

DRUGI MOTO ME VEST

Kada sam dobro, dobra sam, ali kada sam zla, onda sam zaista bolja.

POUKA ME VEST

Više vredi jedan muškarac u kući nego dva na ulici.

DŽORDANOV ZAKON

Manekenke sigurno s nekim razgovaraju, izlaze, idu u krevet. Ali taj neko nikad nisi ti.

ČETVRTI ZAKON O PRIMENJENOM TERORU NA FAKULTETU

U toku najvažnijeg predavanja koje zahteva najveću moguću pažnju, pored tebe će sasvim slučajno sesti - prvi i poslednji put tokom cele školske godine - najprivlačnija studentkinja na celom fakultetu.

LETODOV ZAKON

Ljubav ne zna šta bi s moralnim vrlinama.

HERMANTOV ZAKON

Laž ubija ljubav. Iskrenost još više.

PRAVILO ME VEST

Ako moram da izaberem između dva zla, biram uvek ono koje još nisam probala.

MODUNJOV ZAKON

Udaljenost je, znaš, kao vetar: veliki z ...

PRVI ZAKON SOCIOGENETIKE

Celibat nije nasledan.

DRUGI ZAKON SOCIOGENETIKE

Ko je majka, uvek se pouzdano zna.

DŽONSONOV ZAKON

Postoje osobe koje bismo rado napustili, ali od kojih ne bismo podneli da budemo napušteni.

Napomena:
Retko važi obrnuto.

KRISPOV ZAKON

Problem homoseksualaca je u tome što se trude da osvoje ljubav jednog "pravog" muškarca. Pođe li im za rukom, obavezno pogreše.

ORTONOV ZAKON

Bog je čovek. Više voli plavuše.

TAKEROV ZAKON

* Od 0 do 18 godina ženi su potrebni dobri roditelji.
* Od 18 do 35, dobar izgled.
* Od 35 do 55, lepe osobine.
* Od 55 nadalje, lep kapital.

BIFILDOVO PRAVILO

Mogućnost da mlad muškarac sretne privlačnu i slobodu ženu povećava se geometrijskom progresijom kada je sa:

1. verenicom;
2. suprugom;
3. privlačnijim i bogatijim prijatljem.

KLARKOV ZAKON

Kada siromaštvo kuca na vrata, ljubav skače kroz prozor.

AKSIOM ENDI VORHOLA

Na kraju uvek završiš tako da poljubac za laku moć daješ pogrešnoj osobi.

Fionda Rizzo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 01, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JOVAN DUČIĆ

Veličina žene je uvelikim momentima,u sitnim događajima ona je sitna.
Retko koja žena hoće da osvoji duhom,još manje dušom,a najmanje dobrotom.

Žena će o ljubavi govorti s Alkibijadom,ofilozofiji s lepim Lisidom,ali sa starim i ružnim Sokratom neće razgovarati ni o ljubavi ni o filozofiji.

Žena će oprostiti muškarcu i najteže poroke,ali žena ne prašta drugoj ženi ni njene najveće vrline. Žena vas najviše voli kad ima da ona prašta vama,a ne vi njoj.

Niko o ženama ne misli gore nego baš muškarac koji već neku ženu bezumno voli.

Ništa ne upropasti ljubav koliko muškarčeva preterana dobrota:da vas žena voli ženski morate sa njom postupati muški.

Zaljubljen muškarac odmah misli kako da svoju sreću podeli ,a žena kako da svoju sreću udvostruči.

Mladost i ljubav,to je sve što ima život.

Samo u ljubavi i u smrti ljudi mogu da se izjednače,i da poslednji stigne prvog.

DUŠAN RADOVIĆ

Ko prvi devojci njegova devojka.Ko poslednji devojci njegova žena.

Mnoge žene mogle bi mnogo i lepo da vole,ali nemaju koga,a sve se prave kao da vec nisu voljene.Sramota ih je da priznaju da nisu.

Muž je ime za onoga koji vas je nekad voleo.Žena je ime za onu koja je volela nekog drugog,a udala se za vas.

Volite se kad niste zajedno,To je prava ljubav.Ko ume da se voli samo kad je zajedno,taj ne pravi pitanje sa kim je.

Nema lepše slike nego videti dve glave na jednom jastuku.Lepo je cak i onda kad su se našle na jednom jastuku jer nisu imale drugi.Dobra je muka koja nas povezuje i loše je svako dobro koje nas razdvaja.

IVO ANDRIC

Ono što je najlepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi na kojoj je sve lepo,to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna naša mana ne dolazi do izraza.Mnogo šta,što je zlo u nama iščezava,a ono što je dobro utrostuči se.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Marfijev zakon..... u ljubavi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon