:: |
Autor |
Poruka |
Kikibombona Zvezdana prašina

|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

|
|
Hmm... stvarno zavisi od toga kako se osecam na dan samog ispita.. Manje vise ucim redovno... ili strebam u zadnji cas, al ipka nekako procitam to sto je neophodno.. jednostavno sebi utuvim u glavu kako je sve to lako i kako bi to i blesav mogao nauciti.. Samo opusteno ljudi...
|
|
|
|
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
Pa ako nista ne naucim naravno da me je strah 
Kad bih ucio ne bih se bojao. A ako je profesor **** lepo sazovem komisiju i resen problem, naravno ako imam znanje
[Edit by nastasenjka: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
 |
samo_tvoj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2007 Poruke: 116

|
|
|
|
 |
dmart Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Nov 2007 Poruke: 6

|
|
Nemam strah kad naučim,ali imam obavezno kad mnogo toga znam-zbog straha da me ne pita baš samo to što nisam naučila.
|
_________________ opal |
|
|
|
 |
donboki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 10

|
|
Ma brate to shto si ucio ucio to ti je shto ti je.Izadjesh bez straaha i boli te za sve. Nema nerviranja
|
|
|
|
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
Ne ucim puno tako i da ne zalim ako padnem a ako prodjem puca se sve na srecu a kakav strah kad si vec upoznat sta ces dobiti
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
 |
tvrtko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 13 Mesto: BiH Tesanj

|
|
ma daj kakav strah kad naucim znam da cu uraditi koliko tolko, a kad ne naucim pa idem prepisati nemam sta izgubiti uvijek uspije
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Imam taj strah od ispita i dal ću položiti ili ne . al to je više neki stres nego strah
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Ja iman konstantni problem da odlažem ispite ..
Znači prijavim ga npr 15.og nekog mjeseca i učim i sve i onda dan prije odjavim ... ...više pola godine mi je prošlo u tom fazonu ...
|
|
|
|
|
 |
Djole 555 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Jan 2009 Poruke: 20

|
|
Kod mene nema straha, sto, samo opusteno........bice sve OK!!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|