www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad je sex najbolji
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 9:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa meni je sad sex ludilo,pre tri godine nije bio ni blizu.sad nema nikakvih kocnica nit icega,totalno uzivam.....ak je sad ludilo sta ce da bude u tridesetima Shocked

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

30-te

Dakle, kada popouste kočnice i nakon što smo naučili gotovo sve, sex postaje „prava stvar“.
Žene u ovom razdoblju postaju još maštovitije, odlučuju se iskušati neke stvari koje do tada nisu, a sram i nelagoda potpuno nestaju. Naravno u većini slučajeva u ovom se razdoblju, najkasnije rađaju potomci. Utječe li to na kvalitetu sexa?
-U pravilu, ne! Istina, rijeđe stupamo u odnose, ali svaki nam je put sve bolje i bolje. - kaže jedna mama.

Pa...kako čitam po ovim "fancy" novinama...svugde piše...da su to 30-te...

Treba mi još par godina...ču da vidim...Ali neču, da jih čekam sa nestrpljenjem... Wink

stanuje sam đavo.

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

30-te po mom mišljenju..jedva cekam 30-tu hih

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos uvek sam u 20-im kada budem prosao 30 i 40 onda cu odgovoriti na ovo pitanje..........

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ipak 20-te.Gde sam ja sad a posle ćemo videti

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa svako doba ima svoje čari.
Iako mislin da je nekako fizički najprivlačnije u 20im.. Laughing

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U zadnje vrijeme sve cesce citam, da zene u 30 do 40 godina imaju najbolji sex. Rolling Eyes
Meni je i sad vec super, a izgleda da ce biti jos bolje Laughing Laughing Laughing

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 26, 2009 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je najbolji ovaj u 30-im,znam kako je bilo ranije,a znam kako je sada Mr. Green

bilo vezano za tu osobu ...

Zo Bo Je Ta
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 07 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 01, 2009 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

20 te

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 01, 2009 7:34 pm    Naslov poruke: Re: Kad je sex najbolji Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:

30-te

Dakle, kada popouste kočnice i nakon što smo naučili gotovo sve, sex postaje „prava stvar“.
Žene u ovom razdoblju postaju još maštovitije, odlučuju se iskušati neke stvari koje do tada nisu, a sram i nelagoda potpuno nestaju. Naravno u većini slučajeva u ovom se razdoblju, najkasnije rađaju potomci. Utječe li to na kvalitetu sexa?
-U pravilu, ne! Istina, rijeđe stupamo u odnose, ali svaki nam je put sve bolje i bolje. - kaže jedna mama.

40-te

Ne nazivaju se ove godine bez razloga „zlatnima“. Žene su u top formi, muškarci prepuni iskustva, neki prilično zadovoljni onim što su postigli, ali svi više manje znaju što i na koji način mogu očekivati i dobiti od svojih partnera. U ovom se razdoblju javlja problem „nesigurnosti“, jer tjelesno, osobe u četrdesetim godinama i ne izgledaju savršeno. Koža više nije napeta, mišići su se opustili, osobe više nisu zadovoljne svojim izgledom, ali su dovoljno jake i izgrađene da u svojim mislima shvate da strast i prava ljubav igraju najveću ulogu u vođenje ljubavi.

Sve u svemu, seks s godinama postaje sve bolji i bolji.
Martina F.

Slažem se sa gore navedenim.

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam jeli životno doba toliko presudno,naposlijetku ni nismo svi isti...netko je uvijek maštovit a netko će uvijek ležati poput ležećeg policajca..tak da mi je glupo na osnovu godišta ustanoviti kakav je sex...potrebna je strast i jaka želja...i užitak je zagarantiran Very Happy

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 12, 2009 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada ga se oba partnera jako užele, tada i samo tada je najbolji. Kada strast između njih pršti, godine su tu nebitne skroz.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kad je sex najbolji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon