:: |
Autor |
Poruka |
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
pa meni je sad sex ludilo,pre tri godine nije bio ni blizu.sad nema nikakvih kocnica nit icega,totalno uzivam.....ak je sad ludilo sta ce da bude u tridesetima
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
30-te
Dakle, kada popouste kočnice i nakon što smo naučili gotovo sve, sex postaje „prava stvar“.
Žene u ovom razdoblju postaju još maštovitije, odlučuju se iskušati neke stvari koje do tada nisu, a sram i nelagoda potpuno nestaju. Naravno u većini slučajeva u ovom se razdoblju, najkasnije rađaju potomci. Utječe li to na kvalitetu sexa?
-U pravilu, ne! Istina, rijeđe stupamo u odnose, ali svaki nam je put sve bolje i bolje. - kaže jedna mama.
Pa...kako čitam po ovim "fancy" novinama...svugde piše...da su to 30-te...
Treba mi još par godina...ču da vidim...Ali neču, da jih čekam sa nestrpljenjem...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
30-te po mom mišljenju..jedva cekam 30-tu hih
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
jos uvek sam u 20-im kada budem prosao 30 i 40 onda cu odgovoriti na ovo pitanje..........
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ipak 20-te.Gde sam ja sad a posle ćemo videti
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Pa svako doba ima svoje čari.
Iako mislin da je nekako fizički najprivlačnije u 20im..
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
U zadnje vrijeme sve cesce citam, da zene u 30 do 40 godina imaju najbolji sex.
Meni je i sad vec super, a izgleda da ce biti jos bolje
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
meni je najbolji ovaj u 30-im,znam kako je bilo ranije,a znam kako je sada
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Zo Bo Je Ta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Feb 2009 Poruke: 21
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: |
30-te
Dakle, kada popouste kočnice i nakon što smo naučili gotovo sve, sex postaje „prava stvar“.
Žene u ovom razdoblju postaju još maštovitije, odlučuju se iskušati neke stvari koje do tada nisu, a sram i nelagoda potpuno nestaju. Naravno u većini slučajeva u ovom se razdoblju, najkasnije rađaju potomci. Utječe li to na kvalitetu sexa?
-U pravilu, ne! Istina, rijeđe stupamo u odnose, ali svaki nam je put sve bolje i bolje. - kaže jedna mama.
40-te
Ne nazivaju se ove godine bez razloga „zlatnima“. Žene su u top formi, muškarci prepuni iskustva, neki prilično zadovoljni onim što su postigli, ali svi više manje znaju što i na koji način mogu očekivati i dobiti od svojih partnera. U ovom se razdoblju javlja problem „nesigurnosti“, jer tjelesno, osobe u četrdesetim godinama i ne izgledaju savršeno. Koža više nije napeta, mišići su se opustili, osobe više nisu zadovoljne svojim izgledom, ali su dovoljno jake i izgrađene da u svojim mislima shvate da strast i prava ljubav igraju najveću ulogu u vođenje ljubavi.
Sve u svemu, seks s godinama postaje sve bolji i bolji.
Martina F.
|
Slažem se sa gore navedenim.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
Ne znam jeli životno doba toliko presudno,naposlijetku ni nismo svi isti...netko je uvijek maštovit a netko će uvijek ležati poput ležećeg policajca..tak da mi je glupo na osnovu godišta ustanoviti kakav je sex...potrebna je strast i jaka želja...i užitak je zagarantiran
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Kada ga se oba partnera jako užele, tada i samo tada je najbolji. Kada strast između njih pršti, godine su tu nebitne skroz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|