:: |
Autor |
Poruka |
m[1]lleNium .:|xTr3me Spammer|:.

|
Godine: 30
Datum registracije: 26 Jun 2007 Poruke: 1606 Mesto: Zagreb

|
|
|
|
 |

|

|
|
Ovako,imam jednu temu,al ju nemogu nac :S
pa otvaram novu
trebao bih ovu pjesmu ako moze
Mirsad Rizvic-Kunem ti se
neznam dal se dobro sjecam,dal stavljate pjesme koje ovdje trazim u download ili saljete na mejl
pa posto nisam siguran ,evo i mejl
josipkobasic@gmail.com
Hvala unaprjed
[Edit by Raziel@Nosgoth: Spojena dupla tema.]
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Nema problema, posle dve godine, svakome moze da se desi da zaboravi. A pesma ce te cekati ovde uskoro, tj. na sajtu.
Ipak, ostavicu ti link bas ovde, da se ne mucis!
Pozdrav, m[1]lleNium!
Izvoli Mirsad Rizvic - "Kunem ti se"!
|
|
 |

|

|
|
Puno hvala
Moze sad
Mirsad Rizvic-3 Barabe
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala
Jel bi moglo sad Suzana Jovanovic & Jasar Ahmedovski-Sta si sanjo
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Proveri da nije slucajno ova pesma Suzana Jovanovic i Jasar Ahmedovski - Sta si sanjo mili brate
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
E to je ta,a stvar je u tome sta sam tu pjesmu trazio na sajtu al ju nisam naso nikako :S
Hvala
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nema na cemu Ponekad pretraga zna da "zakaze" tako da uvek kao rezervno resenje probaj traziti po imenu pevaca, onda izlista sve njegove pesme i ako pesma postoji na sajtu, sigurno ce prikazati
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Ritam Srca-Sanja
zahvaljujem unaprjed
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
molio bih ovu pjesmu Sanja Djordjevic - "Malo li je"
hvala
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|