:: |
Autor |
Poruka |
lazar i ckalja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 5
|
|
Hvala na odgovorima.Inace, u martu sam u Melburnu.Interesuje me gde je manja stanarina-u kojoj suburb,kakve su im osnovne skole!?Ja sam frizerka a suprug muzicar-kakva je situacija sto se posla tice?
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Bilo kuda Kiki svuda Ja sam ti malo vise zapadnije (wild wild west)
Ja nisam u Melburnu pa ti ne bih znao reci ni kakve su skole ni kako se krecu stanarine.
Sto se tice stanarine, najbolje otidji na realestate pa pod VIC (Viktorija), gledajte gde, koliko, sta i kako izgledaju stanovi ili kuce po erijama.
Sto se posla tice, najbitnije je znanje jezika, u ovom slucaju engleski.
Ti kao frizer, ne bih trebala da se plasis za posao, posto je neverovatno koliko ima frizerskih salona (barem ovde po Sidneju), i da svi lepo rade non-stop.
A sto se tice muzicara, ako zna harmoniku i uglavi se sa nasima, vikendom moze nesto i zaraditi neka bude spreman da menja profesiju
Pa kad dodjete, javite se ovde da procitamo prve utiske.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
rokstedi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Sep 2008 Poruke: 11
|
|
ooooooo.australija prelepa zemlja ja sam tamo bio po sto imam dedu u australiji ali sam ga dosad samo jednom posetio.........sve je lepo samo se dugo dugo ali dugo putuje
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Ne sumnjam da je Australija prelijepa, al daljina je masivna.
Ne bi tamo nikad mogla živjeti.
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
bih rado otisla tamo da zivim , imam i rodbinu tamo a nikako da ih posetim-mozda uskoro nadam se...
|
|
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
mislim da je tamo super, imam zelju da odem u Sidnej i Melburn i nadam se da cu ostvariti te zelje...
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Voljela bih da je posjetim...
Sidney narocito...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
nina1807 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2011 Poruke: 1
|
|
Zdravo svima....
Ja živim u Melbournu i mogu reci da je jako lepo ,čisto organizirano sta da kažem, zakon vlada sve po propisima.
Sve je na dohvat ruke mrketi su ogromni sto ja obožavam ,kafici,kina ,teatar,pošte ,knjižar,biblioteke,bolnice ma sve moguće sto pozelis je u blizini od 5 minuta ,ne vise od 20 min.
A najljepse od svega plaže su jako blizu ako si sretan možeš hodati do plaže u 2 min.
Iskreno ako želite dobar život mora da se radi ko radi dobro i zaradi jer su plate odlicne, najniže 17 dolara na sat.
Ja nebih menjala Australiju nizasto obožavam sve ovdje.
Svakom bi preporucila da dodje ko je spreman sa ostavi prorodicu i prijatelje.
Sretno vam i uživam te ))))
|
|
|
|
|
|
anam86 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Okt 2007 Poruke: 7
|
|
Imam dosta prijatelja tamo a i sa folklorom sam putovala dosta po tom kontinentu..jeste da se radi od jutra do sutra...ali ima se novca za sve...jedan moj rijatelj je otvorio tamo restoran za svadbe i savrseno mu ide....krenuo je od restorana sada ce to sve da prosiri i da uradi hotel za svadbe gde ce gosti prespavati ako nisu iz tog grada...sve u svemu dosta truda,rada,odricanja i ulaganja...
|
|
|
|
|
|
saskajankovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jul 2013 Poruke: 15
|
|
za posetu da, ali za zivot ne, skroz drugaciji mentalitet i pravila
|
|
|
|
|
|
milacik88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Avg 2013 Poruke: 16
|
|
kazu da je tamo prelepo. ja bihs stvarno volela da odem sto pre . kazu da su ljudi mnogo bolji nego kod nas i da su zene zasticene kao beli medvedi.
|
|
|
|
|
|
narkoxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Okt 2013 Poruke: 13
|
|
Sve preko je u svakom slucaju bolje. samo zbog nostalgije ne znam kako bih
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|