www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko vam je bitno da se osoba sa kojom ste lepo oblaci
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
zaljubljeni_narcis
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^CRNOGORKA^^ je napisao/la sledeće:
Slazem se sa vama cure, stil je covjek Smile
Na osobi prvo sto primijetim to je stil te osobe, ponasanje - drzanje...
Za mog momka mi je naravno bitno, da je lijepo, sa stilom obucen...
Drugacije ne ide ba$ uz mene. Wink

slozhicu se sa alexandrom Very Happy

sandrica83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitno mi je da drzi do sebe a ne da hoda sav prljav i poderan

blesava mala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 4:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma naravno da je bitno kako se oblaci...ne mora to da bude markirano ali mora da ima bar nekog smisla ili stila...ja iskreno najvise volim kada momak fura spotrski fazon...kad obuce pamucne trenerke neke bas bas dobre i extra patike...ne znam...ali ipak za sve postoji vreme i mesto...naravno da ne bih volela da uvece kada treba da izadjemo on obuce upravo ovu navedenu odevnu kombinaciju:):)ali zato kao dnevnu varijantu definitivno...
Poz za sve sportiste:)SmileSmile

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad, naravno da je bitno kako se moja jača polovina oblači Very Happy
ali stvarno nemam problema sa tim jer ga uglavnom ja oblačim jer je meni prepustio taj deo posla kupovine i ostalo Mr. Green

vekish
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 04 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je bitno da je to nesto po mom ukusu , da mi se svidja Cool

kenzo_japanac
~наша ствар~
<b>~наша ствар~</b>

Godine: 31

Datum registracije: 03 Dec 2007

costarica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa vrlo je bitno mada nikad nemam problema s tim Mr. Green

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naravno da je bitno

bilo vezano za tu osobu ...

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakom svoje, nikog ne zelim, niti volim da osudjujem i podcjenjujem zbog stila oblacenja...

Ja volim urednost, ali to ne ocekujem i od drugog.
Nemoze sebi svako priustiti skupe i fine krpice i skupe parfemcice... Karakter mi je bitan, a sto se mene tice moze da hoda u vreci....

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U potpunosti se slazem sa svima vama.
meni je samo bitno da sam ja lepo obucen,cist i sredjen,a i osoba koja je samnom. :d zadovoljan sam sobom

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi bitno.Ako je nekom udobno u trenerici meni je to ok.Ne mora biti u kosulji,pantalonama...
najbitnije po mom misljenju da se svako oseca dobro u onom u cemu je!

nocas su zaspala!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije bitno... važno je da izađe samnom i ako njemu odgovara to što je obukao, meni je još bolje. nisam opterećena fizičkim izgledom. moj muž mi je dobar zbog onoga što ima u srcu, a ne zbog materijalnih stvari...

~ Banetova Žena ~

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaj cure, nije vam bitno da li je majica koju je obukao oznojana ispod ruku pa ima onak bijeli trag, nije vam bitno ako obuče patike na poslovno odjelo. Mislim.. znam da ga volite ali zaradi njega i njegove higijene? Confused
Kak ja volim kad netko ovak laže samog sebe, a poslije bude kao ,,Jao, kak nisam vidjela da se tako oblačio dok smo bili zajedno, aaaa,,
priznajte si da volite kad je netko lijepo obučen kraj vas. Ne mora to bit ni lijepo, kaaaamoli skupo i markirano i svečano, ali bar uredno, to da vam je bitnije njegovo srce je okej, ali ... razmislite. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Koliko vam je bitno da se osoba sa kojom ste lepo oblaci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon