:: |
Autor |
Poruka |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
neka pusti da joj raste prirodna, pa kad malo izraste neka ode do frizera da joj tu obojenu smedju boje prefarba u nesto slicno kosi koja joj izrasta.. tako joj se bar nece videti razlika.. a kad joj izraste njena prirodna, nek osisa onaj donji deo.. ali za to joj je potrebno bar 1.5-2 god ako zeli duzu kosu
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
mora da izraste njena kosa,ja sam tako uradila,a onda poneki pramen,ne cesto,dobar frizer kakvog sam ja imala i obavezno farba kao preliv-igora11\1-druga nikako nece da izvuce
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
ZAGREBCANKA Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Feb 2007 Poruke: 32 Mesto: ZAGREB
|
|
nek pusti da joj malo izraste njezina prirodna i nek napravi pramenove ili nek se pofarba u svoju prirodnu ili nek stavi plavi preljev
|
_________________ ...hocu na tvoje rame da naslonim glavu, sa tvojom crnom kosom da pomješam plavu... |
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Odeš kod dobrog frizera i on ti sredi stvar...jeste, da če malko više da te košta...al...bar neče da pravi eksperimente na tebi...
Kod nas u Sloveniji za to je cena oko 80 Eur...provereno...Imala mi je drugarica taj problem...
U drugim zemljama ne znam...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
najprirodnije i najjeftinije da izraste 8)
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Sada ima taj neki skidac boje, kosta oko 30e, i ne gori kosu kao blans...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|