:: |
Autor |
Poruka |
Zoky_SLO_Cacak Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2007 Poruke: 117 Mesto: Postojna, SRB-Čačak

|
|
...ako vam treba neki prevod....samo pitajte 8)
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
auh, dijeta. pa tih 5kg mozes izgubiti samo tako sto ces uraditi gore vec pomenuto, smanjiti cokoladu i cips i gazirane sokove i truditi se da ne jedes posle 6h i ako je moguce malo vise kretanja i eto.
to je uspelo u mom slucaju.
inace, dijete nisu zdrave!!!!!!!! treba jesti sve tj zdravu hranu. najgore je gladovati. one dijete koje te "teraju" da gladujes nisu "prave".
Ipak,najbolje bi bilo otici kod nutricioniste i posavetoavti se sa njim, ipak oni znaju malo bolje. Odrede ti "dijetu=nacin ishrane" koji odgovara tvom organizmu i eto. jedes sve, samo nesto u vecim nesto u manjim kolicinama.
8)
zelim nam svima jos bar 5kg manje
|
|
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Nikada nisam imala nekih problema s kilogramima, mada zimi uvek nabacim jedno 3-4 kg vise od moje prosecne tezine... Sto se leta tice tu negde pocetkom Juna izbacim veceru znaci posle 18 h moze samo voce, i vec u Julu ja sam extra zadovoljna svojim izgledom ,da ne govorim o tome kad odem na more tad jedva i stignem da jedem a apetiti skoro da uopste i nemam ,plus plivanje zatezes se.... ma vec posle tri dana provedena na moru ja se osecam super
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
E ja neman problema sa time
|
|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Izbaciti slatko,hleb beli i gazirano ! Puno fizickog radi i padaju kile...
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ja nemam problema sa rim, ali sam imala prije možda 2 godine...
nikakve dijete nisam primenjivala, nego sam jednostavno imala normalne obroke u toku dana, ali sa smanjenom količinom hrane. Sad sam maltene i prestala da imam 3 obroka, već imam 1, maximalno 2. poremetila sam se skroz.
ali savjet za sve one koji žele da smršaju. mogu sve jest, ali samo u smanjenim količinama.
|
|
 |
Anetti Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 16 Jan 2008 Poruke: 12 Mesto: nis

|
|
Smrsaces i vise nego sto treba,samo ne jedi slatkise,smanji ugljenehidrate,manje kalorija,i masti...kalorija negde oko 1200,a ugljene,smanj i na 30...i bezz testa(brza hrana,mc...)
radi vezbe,trci,idi na finess,i za mesec dana,bices kao.....Adriana Lima...
heheh:))ozbiljno,ja ewo to pokusavam,ali mi je tesko da se odvojim od cokolade!
|
_________________ i luv to be loveed! ♥♥♥ |
|
|
|
 |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis

|
|
ma kakva dijeta....zimi se jede...
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
hahahaha ^ tako je )) pa sta da se radi,kad zimi [b]treba[/] da se "krka" haha
(hajde hajde,kao jescemo umereno,jos malo pa ce "lepo" vreme)
|
|
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
hahha.....znaci opet bih mogla da postavim istu temu......blizi se proleceeeeeeeee
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
PepeljugaNS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 21

|
|
Ma nikakve dijete ne treba drzati. Ja svake godine pred leto dovedem liniju u red na sledeci nacin: fizicka aktivnost-brza setnja, tenis, fitnes...zdravija ishrana-izbegavam hleb a ako bas moram onda je to integralni, belo meso sa raznim svezim salatama, slatkise u minimalnim kolicanama i to one za dijabeticare naravno, zeleni caj je neizostavan 3 solje dnevno, 1 obavezno pred spavanje! Uz sve to kombinujem razne preparate za celulit, zatezanje koze, protiv strija...Rezultat je 99% vidljiv!
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ma samo izbaci hleb,i malo vise voca i kretanje naravno
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|