www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Drugarice...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Emotivna sam....lako se vezujem za ljude....ne volim da gubim.....ali da,he desilo mi se sto puta kako gledam kako gubim drustvo,ljude u njemu,i to boli....i ne prestaje....

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jednu drugaricu Milicu...To mi je prva drugarica,druzimo se od kad smo bebe...Odselila se kad smo imale nekih 5 godina i od tad smo se vidjale s vremena na vreme.U 6.razredu je dosla u moja odeljenje jer se vratila u moj kraj.Bila je tu do kraja sedmog...I tad smo bile najbolje drugarice,kao nekad...Medjutim,kasno sam shvatila da to nije vise ona Milica sa kojom sam se igrala lutkama.Od kad se vratila u staro odeljenje sve redje smo se vidjale...Nasla je novo drustvo,pocela da pusi...Nije mi cak ni javila kako je uradila prijemni ni sta je upisala...
Sada imam 15 godina...Moje vreme tek dolazi,novo drustvo i skola od septembra...Sada gradim svoju licnost,moram da ucim da budem jaka i ma koliko me je zabolelo to sto me moja Mica zaboravila...Zivot ide dalje...Ona zna da cu uvek biti tu za nju,da cu je uvek sacekati rasirenih ruku iako to nije zasluzila...

Izvinite ako sam pomalo skrenula sa teme... Rolling Eyes

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da. I to zbog njenog dechka.
Nemojte pogreshno da me shwatite, ali ona je sa njim BUKWALNO 24 sata na dan.
Sa nama - drugaricama se i ne druzhi wishe. Tako je wec par meseci.
Ne prichamo ni kad imamo odmor, jer je samo sa njim na telefonu, a kamoli da se druzhimo poslepodne ko pre..samo se pozdrawimo u shkoli i to je to. Rolling Eyes
a wishe nemamo ni o chemu da prichamo..jer kad ona poche da pricha..pricha stalno o njemu. Rolling Eyes jbg... Rolling Eyes

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedna nas je ne ostavila,vec sutnula.
Smeta joj nase drustvo uz koje je odrasla...mislim,nemam reci.
Povredila nas je ali smo zapamtile kako se ponela prema nama i vise joj povratka nema.
Da je bar bila dostojanstvena,sve bi bilo drugacije...

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
Jedna nas je ne ostavila,vec sutnula.
Smeta joj nase drustvo uz koje je odrasla...mislim,nemam reci.
Povredila nas je ali smo zapamtile kako se ponela prema nama i vise joj povratka nema.
Da je bar bila dostojanstvena,sve bi bilo drugacije...

e isto je tako sa tom dewojkom o kojoj sam pre prichala.
Sad misli da je naj-naj jer ima dechka. Digla se jako.
Ne znam kome ce kad raskine sa njim.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 23, 2008 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,desilo se mnogo puta..
Imala sam neku drugaricu sa kojom sam se družila od malih nogu i morala je nekim slučajem da se preseli u NS a govorila je kako će me zvati,družićemo se..
A od toga ništa..
Nismo se videle 6 godina..

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 31, 2009 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ovako.. i ja sam napustila svoje drustvo.. uz koje sam odrasla Rolling Eyes
I nasla sebi drugo Rolling Eyes Wink
Jednostavno ne mogu vise da se druzim sa tim devojkama, nemamo nista zajednicko, iritira me njihovo ponasanje, njihov smeh, njihovo pricanje .. sve mi ide na zivce.
Ostala sam dobra sa jednom iz tog drustva.. al vise od toga ne mogu.
Ne osecam se prijatno u tom drustvu, dosadno mi je, zagusljivo mi je.
Ne znam zasto nisam pre otisla, valjda sam mislila da ce se promeniti, al one se zbog mene ne mogu menjati sto je sasvim logicno..
meni nije mesto u tom drustvu i gotovo, ja nisam jedna od njih.
I nisam jih sutnula, lepo sam jim rekla kako stoje stvari, naravno sad pojedine ne zele ni da se jave.. al ne smeta mi.
Ja sam sebi nasla drustvo koje mi odgovora i u kojem se xtra osecam Razz
I to je na kraj krajeva.. jedino vazno Razz Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 01, 2009 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Razumem Cool
I mislim da znam o cemu pricas, prosto sa nekim ljudima sam se razisla jer smo se prerasli. Naravno, drustvo iz detinjstva je tu negde, u kraju sto se kaze, ali nismo se razvijali u istim pravcima, nismo na istim talasnim duzinama, nemamo ista shvatanja ni interesovanja i samim tim vrlo malo tema o kojima mozemo da procaskamo bez neke rasprave ili situacije da se ona druga strana "ne smori"

I da, tu su mi drugarice i iz osnovne i iz srednje i sa faxa, nije bas veliki broj, ali i ne treba da bude Laughing
Mala ali probrana ekipa Laughing

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi se to nikada desilo..

Jest da sam ja ostavila jednom jednu drugaricu Rolling Eyes
ali to je imalo svoje razloge.. Ona je se za tako kratko vrijeme jako promjenila.
Radila je neke stvari koje bi malo koja djevojka radila. Jednostavno, nakon nekoliko svadja (u kojim mi je ona rekla da se ne trebam petljati
u njen zivot) sam joj okrenula ledja.. Prije toga je uvrijedila moje druge prijatelja, a ja sam jos uvijek tu bila za nju.
Pa nisam ni ja luda. Kada mi je to rekla, nisam joj se nikada vise obratila.

Cesto je jos vidam, i cujem da bi ona volila da je sve kao sto je nekada bilo, ali ja to nemogu.
Jer i vrijeme cini svoje..

carinna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 14 Sep 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 28, 2009 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se dogovodilo ta da budem "ostavljena". Najbolja drugarica i uisto vreme cimerica sa kojom delim stan i sve zivotne nedace vec 9 godina je sa jednim deckom i bukvalno je sa njim 24/7. On bukvalno zivi u nasem stanu, i meni to jako smeta. Sa njom vise ne mogu da popricam ni 5 min., ne druzimo se vise, ne cujemo se na telefon. Situacija je odvratna. Razgovarale smo i rekla sam joj sto mi smeta, ali ona ignorise to. Mislim da je vreme da ja odem, kad nece ona...jer spored mene nije normalno ovakvo ponasanje...Nemam nista protiv sto ima decka, neka se vole i sve to...jas sa istinski srecna zbog nje... ali ne treba da zapostavlja prijatelje...Jer ovo prijateljstvo ne lici na nista...Odavno je ne osecam za blisku( jer ovo nije prvi put), a ne znam ni dali je volim kako prijatelja vise. Cesto se pitam kako ostaju neki prijatelji 20 godina? I gde li sam ja pogresila u celoj prici?!

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 29, 2009 1:25 am    Naslov poruke: Re: Drugarice... Na vrh strane Na dno strane

Alekssandra je napisao/la sledeće:
Jel Vam se nekad desilo da jednostavno vas neko od drustva ostavlja..
Pocinje da se druzi [I]
sa nekim novim...i kao da mu vise niste potrebni,kao da sad ima to neko novo drustvo i da vas zanemaruje...

Da me netko ostavi... Nije mi se to dogodilo.
Ali ja sam ostavila dvije prijateljice iz moje ekipe "odabranih" u osnovnoj školi... Rolling Eyes
Kad smo krenule u srednju, svaka u drugi grad, sve se promijenilo... One su se skroz promijenile... Počele su pušiti, psovati, kurv... se, obje su ponavljale jedan razred, jedna je promijenila školu, druga je počela krasti, kako sam čula... Naša razmišljanja, stavovi... U svemu se razlikujemo i odlučila sam prekinuti to prijateljstvo. Sad smo samo poznanice, pozdravimo se i razmijenimo nekoliko riječi kad se sretnemo. I to je sve.

S puno dragih ljudi, onih s kojima sam se družila od malih nogu, razišla sam se na početku srednje škole... I oni su krenuli u jedan grad, ja u drugi u koji gotovo nitko iz mog mjesta nije išao... Neutral
Ali bez obzira na to, kad god izađem, gotovo uvijek sam s njima... Više se ne povjeravamo jedni drugima, ne posjećujemo, ali zato se skupa zabavljamo... Svaka Nova godina koju sam s njima dočekala bila je savršena, svaki Prvi maj... I ja ih zovem 'ekipa za zabavu' upravo zbog toga. Mr. Green
Dakle, svi smo se počeli družiti s nekim novim, ali ostalo je nešto od našeg nekadašnjeg prijateljstva... Smile

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 30, 2009 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja jako mali broj ljudi mogu nazvati pravim prijateljima,nazalost mali milion puta mi se desilo sam o nekom imala jedno misljenje a ispostavi se da je to samo maska,slika kojom se neko predstavlja do odredjenog trenutka...bila sam recimo super sa jednom devojkom kad sam krenula na fax upoznale se prvog dana bukvalno bile nerazdvojne da bi se ona posle 3godine promenila za 360 stepeni zbog nekih drugih ljudi, kao da je drugi covek a ne osoba koju sam poznavala...i naravno da sam prestala da se druzim s njom ne prija mi vise....samo me uvek iznova fascinira kako neki ljudi mogu toliko da se pretvaraju toliko dugo, imam dve prave prijateljice koje su uz mene bile tu uvek sa jednom se druzim skoro 16godina i bas smo uvek bile iste jedna prema drugoj bez obzira sto smo se preselile u druge gradove stalno se cujemo a cesto i vidimo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju i to je mozda jedina osoba od prijateljica na koju bih mogla bas 100 posto i u svakoj prilici uvek da se oslonim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Drugarice... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon