:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Sećam se te teorije još dok sam bila klinka. O tome sam doznala u časopisu 'Treće oko'
I sećam se da nam je u srednjoj školi razredni (koji je inače istinski i vrlo posvećeni vernik) branio da slušamo 'Hotel California'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48

|
|
Madonna
U njenom svetskom hitu "Like a Virgin" se unatrag pojavljuje poruka "...Koračam u grijehu...Koračam u grijehu...Koračam u grijehu...da, ja sam jedna prevarantkinja" (prevedeno)
Cyndi Lauper
U njenoj pesmi "She Bob" se unatrag moze cuti "Ti si bespomoćan protiv zlih, protiv sviranja unatrag...hahaha". (prevedeno)
Police
U pesmi "Every Little Thing She does is Magic" se moze unatrag cuti poruka "Zli imaju moć" (prevedeno)
Plasmatics
Album: Coup d'Etat. Pesma: The damned
Ako se kraj pesme pusti unatrag moze se cuti poruka "Oni ispranog mozga ne znaju da im se mozak ispire". (prevedeno)
Def Leppard
Album: Hysteria. Pesma: Rocket
Umjesto unapred "...what a hopeless life it would be without thee...", unatrag se cuje "...we were fighting with the god of war...".
Nine Inch Nails
Album: Broken. Pesma: Gave up.
Unapred se peva"...wake up, wake up, wake up, wake up, wake up in flames...." . Unatrag bi se trebalo "...fuck you, fuck you, fuck you, fuck you...." razumeti.
Queen
Jedna od najpoznatijih poruka se moze cuti u pesmi "Another one bites the dust". Ako se preslusa deo "...another one bites the dust....", unatrag, moze se "...start to smoke marijuana..." razumeti.
Pink Floyd
Ako se sa albuma The Wall pusti pesma Empth Spaces unatrag, moze se cuti poruka "...(congratulations)..you have discovered the secret message..please send your answer to all (pink, care of the funny farm)...".
Prince
Album: Purple Rain. Pesma: Darling Nikki.
Ova pesma sadrzi jednu vrlo dugu poruku koja se dobro cuje:
"...hello, how are you? I`m fine because I know that the lord is coming soon, coming, coming soon....".
Styx
Album: Kilroy was here. Pesma: Heavy Metal Poisonig.
Text ove pesme pusten unatrag glasi: "....Annuit Coeptis. Novus ordo seclorum....",
Spice Girls
Pesma Wannabe nosi unatrag poruku "....come on kill me...."
|
|
|
|
|
 |
jaaaaaaaaaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Nov 2008 Poruke: 20

|
|
Ma ja vise necu sa slusam nikakvu muziku...
|
|
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Genijalno opasna stvar
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ko veruje u to može naći i u Cecinim pesmama svašta
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Pa u pjesmama i ima mnogo skrivenih poruka...svako nadje po neku...poruku...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|