www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bravisimo za nas i nas 100000 post!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa cestitamoooo svima koji su doprineli da doguramo do ove cuvene brojke....
pa zelim nam da nateramo jos 10 puta toliko....

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 7:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna li se ko je upisao 100 000 post??? Ili niste pratili? Smile Dobro de,aj nema veze Razz Cestitam vam svima redom,svaka cast,vredni ste nema sta Wink

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed a ja neznam da li mogu i ja da se smestim ovde Embarassed

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sto ne bi mogla neno??? Wink
sanjice zvezdica mi se javila kad je bilo vec 100030 postova tako da nisam mogla da vidim...znam ko je upisao taj zadnji ali 100000 ne znam....moze li se to videti u bazi?????

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokusao sam ali ocigledno su u medjvremenu brisani jos neki postovi tako da ne mogu da utvrdim tacno.
malo je komplikovano da vam kazem zbog cega igra ulogu brisanje postova al igra....

i mene bi licno zanimalo al sta da se radi, i ja sam saznao tek kad je bilo preko 100k.

Steta..... sledeci put cemo paziti malo bolje kad bude 200k u pitanju, cas posla cemo mi to Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokusao sam ali ocigledno su u medjvremenu brisani jos neki postovi tako da ne mogu da utvrdim tacno.
malo je komplikovano da vam kazem zbog cega igra ulogu brisanje postova al igra....

i mene bi licno zanimalo al sta da se radi, i ja sam saznao tek kad je bilo preko 100k.

Steta..... sledeci put cemo paziti malo bolje kad bude 200k u pitanju, cas posla cemo mi to

nema brisanja jedino da dodajemo

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma bezobzira ciji je 100000 post,vazno je da mi guramo dlaje!
svaka nam chast!!!!!bravo za sve nas!!!! Wink yuhu Mr. Green

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2005 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dule srećo moja, jel' igramo celu noć kad dodješ? Mr. Green
Ma nema veze ko ga je ubio, važno da se veseli i igra,
jel' tako šefe? Mr. Green Wink

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 11, 2005 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da nebi vas gore,nebi ni nas dole Laughing ,salu na stranu pridruzujem se cestitkama svima,a i sebi Rolling Eyes nastavimo dalje cilj je 200.000 Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Bravisimo za nas i nas 100000 post! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon