:: |
Autor |
Poruka |
fredyx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 2
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
da l se može u photoshopu nekako popravit slika koja je zamućena?npr. kad se napravi screenshoot nekog starog videa loše kvalitete?ima li kakav tutorijal za tako nešto slično?
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Mozes jedino sluku ili delove slike provlaciti kroz niz filtera. U svakom slucaju neces dobiti neki veliki rezultat. To je moje neko misljenje posto sam pokusavao vise puta da nesto uradim sa takvom slikom. Moguce da su mogucnosti Photoshopa vece nego sto ja znam ali mislim da ovde ne gresim.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
a i mislila sam da nije svemoguć al sam jako htjela da bude svemoguć hvala na odgovoru, bum probala filtere
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|