www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta kad izgubite voLju za učenjem?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imala sam nedavno takav period i bas dosta pokvarila prosek i sad kad sam se vratila sa zimskog raspusta mi je zao,al nadoknadicu u ovom drugom polugodistu Laughing a sta tada raditi?? pa nzm ni sama...sesti,naterati se,namuciti se 2,3 sata pa posle otici spreman u skolu,dobiti dobru ocenu i osecati se lepo Very Happy

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 5:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je upravo ono sto se meni dogadja... 29-og mi je prvi ispit (4 imam, do 23.02), a ja ni poceo nisam... Mislim pokusao sam ali slabo nesto ide, mislim ide, ide, pa stane... Laughing
Nemam inspiracije uopste, a predmeti su suva ekonomija, tako da gore ne moze biti, nimalo interesantno... Da me bar interesuje, pa ce samo uci u glavu, ali jok... nista ne pomaze, ni ucenje ujutru, ni preko dana, ni uvece, ni nocu... uzas...
Nadam se da ce me ovo uskoro proci, i da cu moci da ucim, da zavrsim sad to u prvom roku, da ne ostavljam za najbolje vreme, jun, jul i avgust...
joj, kad pomislim... ova mikroekonomija, 450str., makroekonomija malo manje oko 150, samo da pocnem kosu da cupam!!!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 5:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volja za ucenje se ne moze izgubiti .. volju ili imas ili nemas .. dakle .. ako znas da nesto trebas da naucis .. ne vidim kako bih mogao da izgubis " volju "

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam jedno reshenje za to (mislicete da sam lud Very Happy ). Kao prvo problem su komp i internet, jer to vreme koje provedete za kompom mozete iskoristiti za uchenje. Kada vam je mnogo dosadno vi sednete za komp jel da? Jedino reshenje je formatirati ceo hard disk i reshiti se instalacije za Windows i bice reshena stvar Very Happy

umiljata88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada ne mozes da se koncentrises na ucenje,napravi pauzu i izadji negde na kafu,jer se tako najbilje odvlaci paznja od ucenja,mislim po meni! Razz

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadas se da ce ti se vratiti Laughing Laughing Laughing Laughing

Zemovka
Miss Domaći.de 2008
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2008</b></font>

Datum registracije: 28 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba se opustiti i raditi nesto sto ce ti vratiti elan za ucenje,,,u mom slucaju slusanje muzike, kafenisanje sa drugaricama ili setnja sa deckom Very Happy

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U pocetku treba biti uporan i ne odustajati,pa naravno da necu imati volju za ucenjem ako je napolju 40stepeni i cela ekipa je negde na suncanju i kupanju,a ja kao blejim u kuci i kao ucim i kao komp je upaljen i kao tv je na dohvat ruke i kao..hehe. Sve lepo ugasiti, baciti pogled na knjigu,skriptu, svesku..sta vec. Gucnuti gutljaj vode,soka ili neke trece tekucine, i pooolakooo krenuti u iscitavanje istog. I to polako, sa razumevanjem .. Kao isfolirajte sami sebe da vas to zanima. Cool

kalaver
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 07, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nista jednostavno ne ucim.. i to je to Wink

Pirate Shakira
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 23 Sep 2008
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 15, 2008 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
.. Kao isfolirajte sami sebe da vas to zanima. Cool

Ahahah ono kao...
''Hmmm, baš je interesantna ova elektroindukovana sila! Hajde-da-saznamo-više... Jej!''

Šalim se, nije tako lako ali kapiram šta hoćeš da kažeš... Desi se nekad i da se zainteresujem, ali verujte... Najteže je sesti, onda prva dva sata idu glatko...A posle koncentracija - bum, dole... Ja onda odem prošetam do prodavnice po žvake, napijem se vode i nastavim dalje...
Tako do sutra u isto vreme Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kezmanomania
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Nov 2004
Mesto: IJmuiden

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam cesto to kad trebam da ucim pravo. i tesko da za tako nesto mogu da se motivisem. ali sam ja u tom slucaju snalazljiv pa zajedno sa nekoliko studenata radimo ispit kolektivno...

Atjka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 22 Apr 2007
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 19, 2008 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja preporuka nadji inspiraciju ! na primer decka Smile evo kako to funckionise ... da bih izasla sa njim uvece da uzivam i ne mislim o problemima trudim se da sve naucim do veceri Wink))

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Šta kad izgubite voLju za učenjem? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon