www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

da li profesor lažu o onome šta kažu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To nema veze sa istinom... I profesori su ljudi pa imaju emocije i vezuju se za odredjene ucenike, isto tako umeju i da zamrze.

Ali ipak su oni pedagozi tako da im treba dosta vremena da nekoga zamrze

[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 11:00 am    Naslov poruke: Re: dali profesor lažu o onome šta kažu Na vrh strane Na dno strane

ana opacak je napisao/la sledeće:
u našoj školi,svi kažu:"svi su nam učenici isti",i takve stvari....šta mislite,dali je istina to šta profesroi govore,i ako je istina,koliko???

pa naravno da ne prichaju istinu.....svaki profesor ima svog nekog omiljenog uchenika kao sto i ucenik ima omiljenog profesora Very Happy

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaki profa ima svog omiljenog ucenika,svudje je tako i bice i u buducnosti.
Hehehehe,cesto sam ja bila ta `crna ovca` Laughing Laughing

Gaglica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 08 Apr 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 23, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene su uvijek voljeli profesori, ali ja sam se svojski trudila da me zamrze bjezeci im sa casova Smile Inace, uvijek ima toga"i po babu i po sticevima"

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 23, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema bas svak omiljenog ucenika, ali mnogi imaju.Kad sam ja jednom bila omiljena uzasno mi je bilo, svi su mi se rugali a ja ne volim da se na taj nacin izdvajam pa nije mi dao da idem s casova da mi se nesto ne desi...Fuj Evil or Very Mad

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vecina profesora stvara sliku o uceniku na osnovu prvog utiska i sve kasnije je samo zajebancija.
Sto se tice laganja, pa vecina ne laze u pravom smislu te reci, vec preterivanjem i generalizacijom iskrivljuje istinu, i to nije je strasno samo ukoliko ne postoji izgradjeno poverenje izmedju deteta i roditelja pa roditelji bez rezerve gutaju profesorske price.
Ima i onih profesora koji su patoloski lazovi i oni pored laganja imaju jos dva hobija:
1) Promena guma na automobilu
2) Farbanje istog

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro, de, da progovori i jedan profesor Very Happy

lela_scg je napisao/la sledeće:
Zavisi od profesora,nije svaki profesor isti.

Svakako Smile

Pričam iz ličnog iskustva Smile Dok sam išla u školu, uvek je bilo omiljenih i manje omiljenih. Iako sam obično bivala u prvoj grupi Razz , iritiralo me je to raslojavanje Rolling Eyes I danas je sveprisutno Rolling Eyes Ne mislim samo na školu.

Stoga, sada, sa druge strane katedre, doista posmatram đake, rekla bih, pravedno, realno Smile Pod tim podrazumevam da me ne zanima da li je Jelena ćerka funkcionera, da li je Stevan prođle godine imao 3, a sada ima 5 (ili, pak, iz spskog i matematike 2, a iz engleskog 5), koju ocenu ima kod mene, da ne pominjem kako je koje dete obučeno Rolling Eyes

Ipak su to deca i sva su jednako slatka, sve podjednako želim da edukujem, ne samo da ih podučim jeziku, već i mnogim drugim stvarima Smile Prosvetni radnik treba da je i psiholog, metodičar, savetnik, uzor, prijatelj i šta sve ne još, pored toga što je edukator Smile

A da nas ima svakojakih - ima Rolling Eyes

ice_baby_ice
>Полицајац<
<b>>Полицајац<</b>

Godine: 35

Datum registracije: 08 Jul 2007
Mesto: Svuda po malo...

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neznam, sve zavisi kako kad Mr. Green

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ipak su to deca i sva su jednako slatka, sve podjednako želim da edukujem, ne samo da ih podučim jeziku, već i mnogim drugim stvarima Smile Prosvetni radnik treba da je i psiholog, metodičar, savetnik, uzor, prijatelj i šta sve ne još, pored toga što je edukator Smile

Lepo rečeno, ali daleko od realnog...Rolling Eyes
Nažalost, sve je manje prosvetnih radnika koji imaju takav pristup...Ono što meni posebno smeta je što je to raslojavanje dosta izraženo u nižim razredima osnovne škole - svako dete dobija "tretman" u zavisnosti od onoga čime se bave njegovi roditelji...uffff Twisted Evil
Iskreno se nadam da će biti usvojen jednogodišnji ugovor o radu, jer to bi možda bio jedini izlaz iz ovog rasula!

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
A da nas ima svakojakih - ima Rolling Eyes

E, ovo duplo poDpisujem... Rolling Eyes Ne, ne, potpisujem! Laughing

bobanlepi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 21 Jan 2005
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj odgovor ne ide bas direktno na sadrzaj teme, vise ide na title teme.

Nekog dana sam imo usmeni izpit. Ja i jos jedan skolski drug smo dobili ista pitanja. Oboje smo znali dobro i tako smo oba odgovorili. Pazi ti profesora: "To nije tacno". I mucio nas, pa mucio, na kraju nas je pustio, kao: "Vidi se da nesto znate, ali nije to - to". Mi sta cemo, razmisljamo, mozda smo se naopako naucili, rekosmo da se necemo svadjat sa njim.

Kraj usmenog, izadjemo iz kabineta, pogledamo u knjigu i napisano isto tako, ko sto smo profesoru pre minuta! Ko sad laze? Twisted Evil

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahha u srednju sam imao profesora koji nije ni pregledavao kontrolne zadatke. Znaci na 1 kontrolni ja prepisem ,nacrtam bukvalno sveeeeeeeeeeeee. I dobijem 1 ,a drug koji napisao 2-3 recenice dobio 3 Very Happy /Znaci covjek dodje kuci,baci zadatke u smece i kad dodje opet u skolu otvori dnevnik i igra se 1,2,3,2,1,1,3 Very Happy

Ali je zato kralj, ja citavu godinu imao 1,1,1 i zadnji cas da on kao neki test,i taman nas 2-3 krenemo da pisemo, dolazi on zguzva moj papir i veli : "aj,aj ucio si" Very Happy

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niko,pa ni profesor nije idealna osoba.Vidim da su ovdje sve naj....ispricali o profesorima.
Koliko samo profesori mogu nauciti od ucenika,naravno ako to zele,ali i ucenici od profesora,
naravno opet ako i oni to zele.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> da li profesor lažu o onome šta kažu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon