:: |
Autor |
Poruka |
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
To nema veze sa istinom... I profesori su ljudi pa imaju emocije i vezuju se za odredjene ucenike, isto tako umeju i da zamrze.
Ali ipak su oni pedagozi tako da im treba dosta vremena da nekoga zamrze
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
blue037 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182
|
|
ana opacak je napisao/la sledeće: | u našoj školi,svi kažu:"svi su nam učenici isti",i takve stvari....šta mislite,dali je istina to šta profesroi govore,i ako je istina,koliko??? |
pa naravno da ne prichaju istinu.....svaki profesor ima svog nekog omiljenog uchenika kao sto i ucenik ima omiljenog profesora
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Svaki profa ima svog omiljenog ucenika,svudje je tako i bice i u buducnosti.
Hehehehe,cesto sam ja bila ta `crna ovca`
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
Mene su uvijek voljeli profesori, ali ja sam se svojski trudila da me zamrze bjezeci im sa casova Inace, uvijek ima toga"i po babu i po sticevima"
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Nema bas svak omiljenog ucenika, ali mnogi imaju.Kad sam ja jednom bila omiljena uzasno mi je bilo, svi su mi se rugali a ja ne volim da se na taj nacin izdvajam pa nije mi dao da idem s casova da mi se nesto ne desi...Fuj
|
|
|
|
|
|
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124
|
|
Vecina profesora stvara sliku o uceniku na osnovu prvog utiska i sve kasnije je samo zajebancija.
Sto se tice laganja, pa vecina ne laze u pravom smislu te reci, vec preterivanjem i generalizacijom iskrivljuje istinu, i to nije je strasno samo ukoliko ne postoji izgradjeno poverenje izmedju deteta i roditelja pa roditelji bez rezerve gutaju profesorske price.
Ima i onih profesora koji su patoloski lazovi i oni pored laganja imaju jos dva hobija:
1) Promena guma na automobilu
2) Farbanje istog
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Dobro, de, da progovori i jedan profesor
lela_scg je napisao/la sledeće: | Zavisi od profesora,nije svaki profesor isti. |
Svakako
Pričam iz ličnog iskustva Dok sam išla u školu, uvek je bilo omiljenih i manje omiljenih. Iako sam obično bivala u prvoj grupi , iritiralo me je to raslojavanje I danas je sveprisutno Ne mislim samo na školu.
Stoga, sada, sa druge strane katedre, doista posmatram đake, rekla bih, pravedno, realno Pod tim podrazumevam da me ne zanima da li je Jelena ćerka funkcionera, da li je Stevan prođle godine imao 3, a sada ima 5 (ili, pak, iz spskog i matematike 2, a iz engleskog 5), koju ocenu ima kod mene, da ne pominjem kako je koje dete obučeno
Ipak su to deca i sva su jednako slatka, sve podjednako želim da edukujem, ne samo da ih podučim jeziku, već i mnogim drugim stvarima Prosvetni radnik treba da je i psiholog, metodičar, savetnik, uzor, prijatelj i šta sve ne još, pored toga što je edukator
A da nas ima svakojakih - ima
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
neznam, sve zavisi kako kad
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ipak su to deca i sva su jednako slatka, sve podjednako želim da edukujem, ne samo da ih podučim jeziku, već i mnogim drugim stvarima Prosvetni radnik treba da je i psiholog, metodičar, savetnik, uzor, prijatelj i šta sve ne još, pored toga što je edukator |
Lepo rečeno, ali daleko od realnog...
Nažalost, sve je manje prosvetnih radnika koji imaju takav pristup...Ono što meni posebno smeta je što je to raslojavanje dosta izraženo u nižim razredima osnovne škole - svako dete dobija "tretman" u zavisnosti od onoga čime se bave njegovi roditelji...uffff
Iskreno se nadam da će biti usvojen jednogodišnji ugovor o radu, jer to bi možda bio jedini izlaz iz ovog rasula!
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | A da nas ima svakojakih - ima |
E, ovo duplo poDpisujem... Ne, ne, potpisujem!
|
|
|
bobanlepi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 60 Mesto: Ljubljana
|
|
Moj odgovor ne ide bas direktno na sadrzaj teme, vise ide na title teme.
Nekog dana sam imo usmeni izpit. Ja i jos jedan skolski drug smo dobili ista pitanja. Oboje smo znali dobro i tako smo oba odgovorili. Pazi ti profesora: "To nije tacno". I mucio nas, pa mucio, na kraju nas je pustio, kao: "Vidi se da nesto znate, ali nije to - to". Mi sta cemo, razmisljamo, mozda smo se naopako naucili, rekosmo da se necemo svadjat sa njim.
Kraj usmenog, izadjemo iz kabineta, pogledamo u knjigu i napisano isto tako, ko sto smo profesoru pre minuta! Ko sad laze?
|
_________________ uzivaj zivot dok mozes (posle kad se ozenis, sve je gotovo...sala ) |
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Hahahha u srednju sam imao profesora koji nije ni pregledavao kontrolne zadatke. Znaci na 1 kontrolni ja prepisem ,nacrtam bukvalno sveeeeeeeeeeeee. I dobijem 1 ,a drug koji napisao 2-3 recenice dobio 3 /Znaci covjek dodje kuci,baci zadatke u smece i kad dodje opet u skolu otvori dnevnik i igra se 1,2,3,2,1,1,3
Ali je zato kralj, ja citavu godinu imao 1,1,1 i zadnji cas da on kao neki test,i taman nas 2-3 krenemo da pisemo, dolazi on zguzva moj papir i veli : "aj,aj ucio si"
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Niko,pa ni profesor nije idealna osoba.Vidim da su ovdje sve naj....ispricali o profesorima.
Koliko samo profesori mogu nauciti od ucenika,naravno ako to zele,ali i ucenici od profesora,
naravno opet ako i oni to zele.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|