:: |
Autor |
Poruka |
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
Kako to da niko ne gleda fudbal sa drustvom???Ljudi sta je sa vama mi jedva cekamo ligu shampiona da bi odgledali mec a vi....
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
dime89 je napisao/la sledeće: | Kako to da niko ne gleda fudbal sa drustvom???Ljudi sta je sa vama mi jedva cekamo ligu shampiona da bi odgledali mec a vi.... |
pa gleda se fudbal, al ajde ti sad meni reci bil ti odbio djevojku samo zbog LŠ-a.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Ed Hunter Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 11 Mesto: Beograd
|
|
Sve zavisi od raspolozenja. Verujte mi, bilo je raznih situacija, a cak sam ponekad hteo sam da provedem vece i to neki put zna da prija vise od ova dva.
|
_________________ And I know what I want
When the timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman...Freedom |
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Najbolje je naci zlatnu sredinu
|
|
|
|
|
|
munjenibrinjak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 21
|
|
najbolje je kad je cura razumna pa se poslje utakmice i par piva s kolegama mozes jos i zavuc u krevet k curi i malo se zabavit, idealna kombinacija, ali vrlo teesko za pronac
|
|
|
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
definitivno ljubav,romantika...mada valja ponekad to preskocit zbog prve opcije,cisto da ne dosadi
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Ako covek zna da oceni sta bi mu vise prijalo onda nema problema u olucivanju i organizaciji!Naravno ne treba zapostavljati ni jednu ni drugu stranu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|