:: |
Autor |
Poruka |
newnow Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
|
|
|
BLeNtaVi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 14 Mesto: Miami/Kotor
|
|
nije to novo ljudi, to postoji odavna
|
|
|
|
|
|
gnojevka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
ajme moji evo sve je to lipo i to vježbanje i ad imaš lipo tijelo onako cilo da je mršavo pa da je seksi pa da su velike sise a doli tanki drobić....sve to muški vole.
ja to ništa neman.
ja san iskreno za reć ono žena sa početka stoljeća.
i ova moda mi ide na živce. ja bi najradije da mogu nosit široku vešto do poda šta se veže ispod sisa. a da mi sve doli pokrije i bkove i guze i sve to.
vratite vi nama široke vešte u modu pa se nećemo više patit i izgladnjivat a bićemo lipe
|
|
|
|
|
|
deni777 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
e ljudi pilates je suuuuper stvar. Kupite si knjigu i malo trenirajte sami da prokužite u čemu je stvar a onda krenite na grupne vježbe. Najviše preporučam curama, za dečke je možda malo preženstveno
|
|
|
|
|
|
mililica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2004 Poruke: 17
|
|
da chula sam...mene to podsjeca na jogu..
|
|
|
|
|
|
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Super je pilates! Već duže vrijeme idem na pilates, čak sam si kupila loptu pa vježbam i kod kuće i mogu reći sve najbolje, osjećam se super....Preporučam ga svima...Jest da na početku malo bole mišići kao i kod svake vježbe kod osoba koje ne vježbaju redovito, ali poslije se tijelo navikne i sve je super.
|
|
|
sneza021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Apr 2005 Poruke: 55
|
|
ja idem u Gimnas i prezadovoljna sam..i nije ni malo lako kao sto neki misle..Pilates jaca kicmu i stomacni region pre svega i pravi lepe vretenaste misice..konacno sam nasla nesto za sebe
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
isla sam na pilates dva meseca,nije lose ali uopste ne osetis da si se umorila a ja volim kad vezbam da se posle toga osecam umorno tad znam da sam dobro vezbala
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
pilates je supar! ja to radim svaki drugi dan
|
|
|
|
|
|
jekili104 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 9
|
|
ja koristim winsor pilates ima da se skinu na edonkey super su ima nekoliko cda
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
jelena_ns je napisao/la sledeće: | gde ima u NS? znali neko? |
Ima u dvoristu ekonomske skole. Kod teretane Top Sport. Tamo ja idem u teretanu i redovno u sali pored nas se održava taj pilates. Uveek sam se pitao čemu to, neviđeno su nas smarali sa muzikom... Ali sada kada sam pročitao vidim da to i nje tako loše!
|
|
|
|
|
|
zeljka7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191
|
|
pilates je prvo bio vjezba za ljude s poteskocama u razvoju, al svidja mi se ona veeeeeeeeeelikaaa lopta, bas mi je fora!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|