www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

MUSKARCI vs. ZENE
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
samo sto je razlika u tome sto devojke znaju da ti sednu na kicmu ako im kazes da nisi raspolozen,odma krenu s recima:da ti se vise ne svidjaju,da ih vise ne volis,da te vise ne pale,...tako da ti se smuci sto si rekao da nisi raspolozen,jer ako su one necim naoruzane to je jezikom,....
.

Ja se samo nadam da ne misliš o svim curama ovako, jer imati predrasude ovog tipa ,,sve su one iste,, po tom pitanju je baš bezveze. Evo na primer , da se javim ja.
Nikad se nisam osjetila nepoželjnom ako moj dečko neće sex te večeri, možda i sljedeće. Možda za par dana neću hteti ni ja. Ne opterećujem se time, cijeli je život pred nama.Tako da te definicije ko je više za šta, ne moraju biti točne uvijek.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 06, 2007 9:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prošlo je dosta od moga zadnjeg sexa ali opet mi ne pada na pamet da bi naskočio svaku koja bi mi dala. priznajem, glava mi puna sexa, ima tu i slika iz prošlosti, priznajem, bilo mi je ljepo, šta više, preljepo. e sad, ja lično poznajem nekoliko djevojaka kojima je sex nonstop u glavi, more, ubijale bi za jednu kitu. meni se nije desilo da bi svojoj djevojki rekao da nešto ne mogu, da mi nešto fali, moja je bivša ljubav bila super djevojka i meni se čini da smo se fino slagali oko toga, a ako bi mi rekla da ona nije za, pa bože moj, nemože uvjek mada bi voljeli.
nije baš tačno da smo muškarci u tolikoj prednosti oko toga, da smo mi uvjek spremniji za ševu, po mome smo tu negde izjednačeni. ima dosta djevojka koje bi isto tako vazdan primale i davale. drugo su sponzeruše, onih normalnih ima takođe dosta, mislim da isto koliko i nas samo se još nismo sreli, bar u mom slučaju Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 06, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tanjablag je napisao/la sledeće:
Pa jerotije nisam ja ni rekla da vi skacete na sve sto je zensko!
A sto se tice tih klinki vjeruj mi da biraju, al nema to puno veze sa izgledom i mozgom, vec sa debljinom novcanika, autom i slicnim stvarima. Valjda imaju poremecaj vrijednosti

Pa posto ima mnogo vise klinki nego momaka sa debelim novcanikom i dobrim autom, znaci da veliki broj devojcica ostaje praznih saka. Sad, posto ste vi zene strasno zavidne i ljubomorne jedna na drugu, tada prorade kompleksi i onda one hvataju bilo sta, samo da nisu same.
Kod muskaraca nema toliko zavisti i momci nikada nisu odbaceni od drustva ukoliko nemaju devojku.
Prema tome, muskarci danas sve vise biraju, a zene sve manje. Sad reci da nisam u pravu!

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 06, 2007 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Pa posto ima mnogo vise klinki nego momaka sa debelim novcanikom i dobrim autom, znaci da veliki broj devojcica ostaje praznih saka. Sad, posto ste vi zene strasno zavidne i ljubomorne jedna na drugu, tada prorade kompleksi i onda one hvataju bilo sta, samo da nisu same.
Kod muskaraca nema toliko zavisti i momci nikada nisu odbaceni od drustva ukoliko nemaju devojku.
Prema tome, muskarci danas sve vise biraju, a zene sve manje. Sad reci da nisam u pravu!

Ja moram da se ubacim. Citam i prosto ne verujem da si ozbiljan!?
Zasto si toliko ogorcen na zenski rod? Nesto ti se ruzno desilo u proslosti pa sad imas takve predrasude po pitanju devojaka? Ili jednostavno ne zivimo na istoj planeti?

Cinjenica je da postoji i takva grupa pripadnica lepseg pola, ali kako pa mozes takve bljuvotine navoditi kao argumente za ceo zenski rod? Istina je i da se danasenje devojcice/devojke od 15 pokasaju promiskutetnije od recimo moje generacije u tim godinama (ili se bar meni tako cini), ali navoditi da su zene ljubomorne i zavidne jedna na drugu, odbacene od drustva ako nemaju decka, hvataju bilo sta samo da nisu same...pa to uopste nema veze sa stvarnoscu...a ni sa temom...

Kome je vise/cesce do sexa? Muskarcima, iz mog iskustva. Je l' mi nekad do sad neki rekao "ne"? Nije. Od svih muskaraca koji mi pridju za vece da svakom ponudim da odemo kod mene jer imam praznu gajbu, koliko bi ih odbilo? Necu da kazem ni jedan, jer nije tako ali da meni neko uputi takav poziv sigurno ne bi dobio potvrdan odgovor, nikad. Devojka ce prici decku koji joj se makar na prvi pogled fizicki svidja, a ja tipove koji mi prilaze posmatram kako su nakon mog "ne" samo presli za metar dalje do druge devojke (bas su izbirljivi!). I za kraj, nisam od zena nikad cula onu recenicu da u mraku ili sa kesom na glavi svakog bi mogla...A od muskaraca nazalost jesam...Toliko od mene.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kapljica je napisao/la sledeće:

Ja moram da se ubacim. Citam i prosto ne verujem da si ozbiljan!?
Zasto si toliko ogorcen na zenski rod? Nesto ti se ruzno desilo u proslosti pa sad imas takve predrasude po pitanju devojaka? Ili jednostavno ne zivimo na istoj planeti?

Cinjenica je da postoji i takva grupa pripadnica lepseg pola, ali kako pa mozes takve bljuvotine navoditi kao argumente za ceo zenski rod? Istina je i da se danasenje devojcice/devojke od 15 pokasaju promiskutetnije od recimo moje generacije u tim godinama (ili se bar meni tako cini), ali navoditi da su zene ljubomorne i zavidne jedna na drugu, odbacene od drustva ako nemaju decka, hvataju bilo sta samo da nisu same...pa to uopste nema veze sa stvarnoscu...a ni sa temom...
Kome je vise/cesce do sexa? Muskarcima, iz mog iskustva. Je l' mi nekad do sad neki rekao "ne"? Nije. Od svih muskaraca koji mi pridju za vece da svakom ponudim da odemo kod mene jer imam praznu gajbu, koliko bi ih odbilo? Necu da kazem ni jedan, jer nije tako ali da meni neko uputi takav poziv sigurno ne bi dobio potvrdan odgovor, nikad. Devojka ce prici decku koji joj se makar na prvi pogled fizicki svidja, a ja tipove koji mi prilaze posmatram kako su nakon mog "ne" samo presli za metar dalje do druge devojke (bas su izbirljivi!). I za kraj, nisam od zena nikad cula onu recenicu da u mraku ili sa kesom na glavi svakog bi mogla...A od muskaraca nazalost jesam...Toliko od mene.

Ako te bas zanima, u proslosti mi se desavalo uglavnom ruzno, ali za to ne krivim ceo zenski rod, pa cak ni te devojke koje su takve kakve jesu. Krivim iskljucivo sebe jer sam ih ja birao. I znam da medju vama ima i dobrih devojaka jer imam nekoliko drugarica koje su stvarno dobre.
Ne znam kakve sam ja to bljuvotine navodio za ceo zenski rod. Sve to sto sam naveo odnosilo se na veliku vecinu devojaka, sto je, priznaces, tacno.
Slozio bih se sa tobom da pricamo o vremenu kada smo ti i ja imali 16-17 godina. Tada je dosta toga bilo drugacije. Pre nekoliko dana sam se zatekao kod strica kada je njegova cerka ('90. godiste) nesto cavrljala sa jos 4 njene vrsnjakinje pa su pozvale i mene da me nesto pitaju. E tada sam primetio ovo sto sam napisao i bio sam zaprepascen. Znaci nisam pisao napamet i nisam dosao sa druge planete vec sam to video i cuo ovde, u Srbiji.
To sto si ti primetila kod muskaraca je samo uticaj drustva. To, sto vecina muskaraca ne bi odbila tebe ni bilo koju drugu devojku, je zbog toga sto bi on bio ismejan od drustva ako bi te odbio. Pa nemoj mi reci da stvarno mislis da bi ti momci, koji pricaju da bi mogli svaku u mraku ili sa kesom na glavi, to uradili zato sto zele? Jesi se zapitala nekada zasto se vecina muskaraca napije kada vodi devojku u krevet? Zato sto u podsvesti on to ne zeli, ali ga je, zbog uticaja okoline, sramota da to ne uradi prvo ili drugo vece ako vec devojka hoce. Isto vazi i za devojke koje im se ne svidjaju (Kako kaze Lane Gutovic: "Ne postoji ruzna zena, nego malo rakije". I ti muskarci koji prilaze svakoj devojci hoce samo da ispadnu maco frajeri u svom drustvu.
Prema tome, moje misljenje je da muskarci i zene podjenako zele seks, ako se odbaci uticaj okoline.
O svim drugim stvarima mozemo raspravljati na odgovarajucim temama. Wink

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Pa jerotije nisam ja ni rekla da vi skacete na sve sto je zensko!
A sto se tice tih klinki vjeruj mi da biraju, al nema to puno veze sa izgstvarima. Valjda imaju poremecaj vrijednosti

Nisi u pravu!!!
Nisam ja takva osoba, pa samim tim i mene svrstavas medju kompleksasice. Oko sebe imam samo drugarice koje nisu ljubomorne i zavidne, jer mrzim takve osobe. A bolje je da mi je drugarica sama nego da je sa nekim ko joj se ne svidja ili onako reda radi da se kaze da ima momka, i necu je nikad osudjivat zbog toga.
Jel to tamo muskarci prelaze u 'sponzoruse' i ganjaju klinke sa autima???

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hej, udaljishmo se od teme...
Ajde da se vratimo nazad. Hvalaaaaaaaaa Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisi u pravu!!!
Nisam ja takva osoba, pa samim tim i mene svrstavas medju kompleksasice. Oko sebe imam samo drugarice koje nisu ljubomorne i zavidne, jer mrzim takve osobe. A bolje je da mi je drugarica sama nego da je sa nekim ko joj se ne svidja ili onako reda radi da se kaze da ima momka, i necu je nikad osudjivat zbog toga.
Jel to tamo muskarci prelaze u 'sponzoruse' i ganjaju klinke sa autima???

Negde u nekom postu si napisala da su miskarci mnogo bolji drugovi od zena a ovde te iste drugarice branis. I nije se ovo odnosilo na sve zene vec na vecinu lkinki od 16-17 godina.
Ta moja recenica je dvosmislena, a hteo sam reci da nema dovoljno bogatih momaka za svaku klinku, te da vecina tih klinki ostane praznih saka zbog toga.

Baraba je napisao/la sledeće:

Hej, udaljishmo se od teme...
Ajde da se vratimo nazad. Hvalaaaaaaaaa

Znam, izvini, ali moram da odgovorim ovim zenama. To je jace od mene.... Wink

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pfff, ja nemam pojma koliko je to tacno... Mozda si u prawu a mozda i gresis...

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zane su ipak više za romantiku,a ne samo za seks posle par piva

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:

Negde u nekom postu si napisala da su miskarci mnogo bolji drugovi od zena a ovde te iste drugarice branis.

Pogresno si razumio to sto sam napisala. Meni su licno gdje god sam zivjela puno bolji prijatelji bili muskarci nego zene. A ove drugarice koje imam neke od rodjenja a neke iz skole ne bih mijenjala ni za sta na svijetu i to su mi prave prijateljice i naravno da cu da ih branim i podrzim ih u svemu.

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 1:35 pm    Naslov poruke: ........ Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam sta da kazem, ja iskreno mislim da ste pokusavali na pogresnim devojkama. Sve su one fine, treba da budes sanjima bar 1 mesec i sve dobijes, ja mislim da je u tome fora.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> MUSKARCI vs. ZENE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon