:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Veliki duh
Mahabharata, super star,
Dalai Lama, ramajana,
maharisi, esidrop,
reka Gang, raber sol,
svete krave, meherbaba,
timijana, mahajana,
rajska vrata, radisanka,
cilidrata i nirvana...
Mandala, zen, Buda,
instant karma, krishna, krishna,
joga, mamba, Didier Kasta...
"SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMAAAAAAAAAA..."
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Vrtim se u krug
Kao ponoc i dan
kao java i san
kao ovaj i onaj svet
kao iskrena laz
kao suvisna kap
kao put u veliki mrak
kao suza i strah
kao sestra i brat
kao nikad i ko zna kad
Kao da vrtim se u krug
brojimo dane uzalud
Kao pravilna greska
kao snovi od peska
kao mlad i suvise star
kao igra za lude
kao novac za ljude
kao moc, snaga i jad
kao zivot bez bola
kao celo i pola
kao nikad i ko zna kad
Kao da vrtim se u krug
brojimo dane uzalud
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Zvezda
Sad znam sta mi smeta
kad oko mene ima puno sveta
ja sam sam i gledam u zvezde ceo dan
Jos cekam da me zovu
da mi opet daju pesmu novu
ali znam da cekacu ovde citav dan
Moju pesmu ja cu jednom ipak dobiti
mozda dohvaticu zvezde pa cu otici
Ali vraticu se da ti ispricam sve svoje dane
koje ziveo sam, i poneku zvezdu da ti dam
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
..........do sada svi upisani tekstovi pesama od Instant Karma (abecednim redom):
Besni pas
Bog
Cudni dani
Guru
Letimo
Nebo, zemlja, voda i raj
Osmo cudo sveta (a ona je juce otisla)
Poreznik i svestenik
Sad i ko zna kad
Sanjivi ljudi
Super prevara
Super um (put za Indiju)
Veliki duh
Vrtim se u krug
Zvezda
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|