:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Babily je napisao/la sledeće: | Gertruda je napisao/la sledeće: | Nema nista lose da devojka kaze decku sta da obuce jer mi obicno imamo vise smisla za oblacenje od vas(bez ljutnje). |
Slazem se sa ovim...momci bez ljutnje ali ne mislimo vam nista lose... |
Mozda i imate vise smisla da obucete sebe, ali nas ne. Ja mislim da sam dovoljno odrastao da znam da se obucem, da znam sta mi je najlepse, najudobnije, u cemu se najprijatnije osecam... i to ne moze niko da zna bolje od mene. Naravno, saslusacu svaki savet, ali cu na kraju ipak odluciti ja.
|
|
|
|
|
 |
bracuca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 37

|
|
prema njoj i ja formiram svoje oblacenjei prilagodjavam se njoj.
|
|
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
gotovu uopste devojka ne utice na moje misljenje o oblacenju, jedino ako od nje dobijem nesto ja cu nositi, npr. kosulju i sl.
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
melkor Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236

|
|
U pocetku mnogo utice a posle se mnogo opustim pa me bas briga sta nosim, sto nikako nije za pohvalu!!!
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Ne utiče nimalo, uvek sam bio centar pažnje u oblačenju i dan danas, a ne razumem zašto, sigurno ne prate mode mada sam pravim svoj imidz, i to se sviđa devojkama a muški pol voli podsmejavati se, možda zbog toga što zavide
|
Poslednja prepravka: Hot Cherry datum Čet Dec 27, 2007 7:23 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
cicmilos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30

|
|
dosta... volim da cujem njihovo misljenje i uglavnom ih poslusam.... mislim glupo je nositi nesto sto se curama ne svidja..
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
pa kako kad,ali utice.....a sto se tice onoga da su zene bolje sto se tice oblacenja,tj.da znaju bolje da se obuku.......izadjite na glavni trg svoga grada i sve ce da vam bude jasno....
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Nazalost danasnje devojke bolje znaju da neobuku! Jelte svaki dan po centru vidis samo malo krpica oko struka i oko grudi i eto ti ... to je to....
Sam sebi pravim imidz, bitno mi je da se ja osecam super u tome
|
|
|
|
|
 |
ThaKilla Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jan 2008 Poruke: 16

|
|
ha,ha.....ha!Uopste nedozvoljavam devojci da mi predodredjuje sta cu obuci,osim ako je bas navalentna zbog nekog dela odece...
|
_________________ ThIs WrItInG Is VeRy IrRiTaTiNg!  |
|
|
|
 |
ivance85 .::Cicos Macos::.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 1252 Mesto: Srbija

|
|
devojke puno uticu u oblacenje muskaraca jer imaju mnogo bolji ukus nego muskarci i sto vise devojku pustis da ti izabere odelo lepsi si
|
|
|
|
|
 |
cheda88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD

|
|
ne mnogo
skoro nimalo
ja sam sam svoj gazda
|
_________________ bludnik |
|
|
|
 |
Miksa31 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis

|
|
Sve zavisi od nje kako se ona oblaci:)Salim se volim predloge, ali uglavnom slusam sebe
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
 |
|