www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lilly lovedoll zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro, hvala... Smile Jel moze Djelem Djelem u zenskom izvodjenju ako moze od marine zivkovic ako ne neka druga zenska...Hvala unaprijed

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 5:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iko!? Crying or Very sad

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesmu sam ti postavio OVDE , u izvodjenju Blek Pantersa.Ciganski pesmu niko bolje ne moze otpevati od samih cigana. Wink Sledeca pesma sa 782 poruke.

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se i ja umesamu ovo ponova !

Da pocnem na pocetku

Prvo sam ti zakljucao temu 24.Nov.2006

E sad da si prisla meni ili Comixu putem privatne poruke i pitala da li je moguce da ti odkljucamo temu sve bi bilo ok!

No ti jednostavno teras inat svoj i otvaras novu temu i to 24.Jan 2007 i lagano ovo pises

Folk~girl je napisao/la sledeće:
agin.Evo posto mi je ona tema zbog gluposti zakljucana, otvaram novu.AKo moze djelem djelem.mp3 ali da ga pjeva zensko AKO je moguce Marina Zivkovic ako nije, neka druga.
Koliko ja znam pise sledece u pravilima

2. Svaki član koji ima preko 100 postova, otvoriće sebi temu u Fontani želja i u JEDNOJ TEMI će pisati sve svoje želje!Da se vratim na ono sto sam ti prebacio zadnji put i to je rec Hitno sigurno se seca!

E sad vidi ovo od 25.Jan 2007 znaci juce !

Dobro, hvala... Smile Jel moze Djelem Djelem u zenskom izvodjenju ako moze od marine zivkovic ako ne neka druga zenska...Hvala unaprijed

Ni 24 sata kasnije 26. Jan 2007 pisano je sledece...

Iko!? Crying or Very sad

Opet ti se nesto zuri ....ne mozes da sacekas da ti Comix ili ja kazemo imamo ili nemamo!

Za otvaranje nove teme ( da ne bi dobila Upozorenje ) zakljucavam ti ovu temu dok nebudes imala 1000 poruka . Kad to bude mozes se javiti meni ili Comixu da ti je odkljucamo mozda ces do tada razumeti sta je u pitanju!

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niska Banja-Usnija Redzepova ali ne karaoke nego da i ona pjeva. Razz

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ti je postavljena...sledeca zelja kad budes imala 1078 poruka

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 31, 2007 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel moze Gora jeci karaoke? Embarassed

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Karaoke ne mogu da nadjem al' sam nasao tu pjesmu da pjeva Brankica Vasic pa ako zelis mogu je postaviti.... Wink

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne ne treba, imam od Usnije. 8)

Ako moze od Bore Djordjevica pesma o Cedi. Very Happy

Hvala unaprijed

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zao mi je ali ta pjesma nece moci!!!

Rijec je o pjesmi koja je ''politicke prirode'' a takve pjesme ni u kom slucaju ne postavljamo na stranicu!!! Wink

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitaj pm.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> Lilly lovedoll zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon