:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Dobro, hvala... Jel moze Djelem Djelem u zenskom izvodjenju ako moze od marine zivkovic ako ne neka druga zenska...Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Iko!?
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Pesmu sam ti postavio OVDE , u izvodjenju Blek Pantersa.Ciganski pesmu niko bolje ne moze otpevati od samih cigana. Sledeca pesma sa 782 poruke.
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Da se i ja umesamu ovo ponova !
Da pocnem na pocetku
Prvo sam ti zakljucao temu 24.Nov.2006
E sad da si prisla meni ili Comixu putem privatne poruke i pitala da li je moguce da ti odkljucamo temu sve bi bilo ok!
No ti jednostavno teras inat svoj i otvaras novu temu i to 24.Jan 2007 i lagano ovo pises
Folk~girl je napisao/la sledeće: | agin.Evo posto mi je ona tema zbog gluposti zakljucana, otvaram novu.AKo moze djelem djelem.mp3 ali da ga pjeva zensko AKO je moguce Marina Zivkovic ako nije, neka druga. | Koliko ja znam pise sledece u pravilima
2. Svaki član koji ima preko 100 postova, otvoriće sebi temu u Fontani želja i u JEDNOJ TEMI će pisati sve svoje želje!Da se vratim na ono sto sam ti prebacio zadnji put i to je rec Hitno sigurno se seca!
E sad vidi ovo od 25.Jan 2007 znaci juce !
Folk~girl je napisao/la sledeće: | Dobro, hvala... Jel moze Djelem Djelem u zenskom izvodjenju ako moze od marine zivkovic ako ne neka druga zenska...Hvala unaprijed |
Ni 24 sata kasnije 26. Jan 2007 pisano je sledece...
Folk~girl je napisao/la sledeće: | Iko!?  |
Opet ti se nesto zuri ....ne mozes da sacekas da ti Comix ili ja kazemo imamo ili nemamo!
Za otvaranje nove teme ( da ne bi dobila Upozorenje ) zakljucavam ti ovu temu dok nebudes imala 1000 poruka . Kad to bude mozes se javiti meni ili Comixu da ti je odkljucamo mozda ces do tada razumeti sta je u pitanju!
|
|
 |

|

|
|
Niska Banja-Usnija Redzepova ali ne karaoke nego da i ona pjeva.
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Pesma ti je postavljena...sledeca zelja kad budes imala 1078 poruka
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Jel moze Gora jeci karaoke?
|
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Karaoke ne mogu da nadjem al' sam nasao tu pjesmu da pjeva Brankica Vasic pa ako zelis mogu je postaviti....
|
|
 |

|

|
|
Ne ne treba, imam od Usnije. 8)
Ako moze od Bore Djordjevica pesma o Cedi.
Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Zao mi je ali ta pjesma nece moci!!!
Rijec je o pjesmi koja je ''politicke prirode'' a takve pjesme ni u kom slucaju ne postavljamo na stranicu!!!
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|