:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ma nemas sta da se brines, farbanje obrva je jako jednostavan proces...
Ja sam bila izrazito plava i farbala sam sama obrve...Posvetlila sam ih samo za par nijansi i uvek bi ispalo odlicno.
Kupi u parfimeriji specijalnu farbu za bojenje obrva...
Bitno je da znas da tu boju ne smes da drzis vise od 3-4 minute jer sve zavisi kako tvoje obrve primaju boju...ako posle 3-4 min. ne budu onakve kakve si zelela da budu, slobodno mozes da ponovis postupak!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nemoj da farbas obrve,nije lepo,bolje prirodnije...
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
Slazem se da je bolje prirodnije ali u nekim slucajevima je zaista neophodno farbanje i to bas zato-da bi izgledala devojka prirodnije...
Jer zamisli plavusu sa gustim tamnim obrvama i svetlim tenom...to ne ide nikako!
I zato podrzavam farbanje obrva (ukoliko je potrebno) bas zato - da bi ta osoba izgledala prirodnije.
|
|
|
|
|
|
SaricaOmarica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2006 Poruke: 101
|
|
Bolje da ti farbanje obrvi prvi put uradi kozmeticar. Poslije lako se farbas i sama jer je jednostavno ali za prvi put bolje da to uradi netko ko zna sta radi.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
Ne znam cemu tolika panika oko farbanja obrva....
To nije nista strasno i tu jednostavo ne moze da omane...
Jedino ako je jako nesigurna u sebe (u sta sumnjam) jedino onda treba da ode kod kozmeticara.
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
iskreno,nisam probala...i ne namjeravam.znam puno cura koje to rade i nikako im ne stoji...stravaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
E to je tacno, velikoj vecini to ne stoji na zalost...
Fazon je u tome da se sve lepo uklopi, boja kose sa obrvama i ocima i tenom...itd.
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
to je ipak posao kozmeticara ja ne bi eksperimentisala sa tim ...... planiram da to uradim ali naravno kod dobrog kozmeticara za sad se dvoumim izmedju dva jako dobra salona
|
|
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
nikako da ih potamljujes!!!!
|
|
|
|
|
|
Novosadjanka021 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 07 Mar 2007 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja sam farbana plavusa takođe... obrve ne farbam ... dopadaju mi se tamnije ... prirodne... lepo oblikovane
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Pa kako vreme prolazi navikavam se da su mi obrve tamnije od kose....mozda ih prefarbam ako resim da probusim obrvu pa pre toga...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Nisam nikad farbala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|