www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Druga devojka!!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
beba_anchy
*** mai anđeo ***
*** mai anđeo ***

Godine: 39

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: zege:p:D

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne bi mi bilo svejedno.. bolilo bi me.. ali ako nama nije islo.. nije islo s razlogom..
tako da.. zasluzuje bit sretan.. i ja cu bit kad nađem nekoga ko ce mi odgovarat Wink

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne treba se vracati u proslot i misliti o njoj,bilo pa proslo!

Delijana
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 16 Mar 2005

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao...ja bi crkla od ljubomore, ali nebi dozvolila da mi se primjeti uopste...jer nebi padala tako nisko.
on ne zeli mene---ne zelim ni ja njega ( mozda samo u srcu )

a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! Very HappyVery Happy

cni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 04 Dec 2004

chad.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

otisla bi mu na svadbu i zapalila bi i njega i nju!

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 3:12 am    Naslov poruke: Re: Druga devojka!!! Na vrh strane Na dno strane

Alekssandra je napisao/la sledeće:
Decka koga jos niste prebolele i koga jos uvek svim srcem volite
saznate da se zaljubio kao nikad do sad,da je voli ,da ce je zeniti,da se ta devojka zove isto kao vi i da je lepa kao boginja i jos mnogo toga...
Kako reagujete?
Boli li vas?
Jel osecate ljubomoru ili eto samo vam je krivo?

Da ga još volim... bila bih i dalje sa njim... Onog trenutka kada "raskinemo", znači da više nema pravih emocija i da je tu kraj... Zašto bih onda patila...? Divno... nastavio je svoj život dalje i ja ću svoj... A to što se zove kao ja... to je gore po njega... jer tek tada neće zaboraviti ono što je bilo izmedju nas... a i biće mu lakše kada mu se "otme" moje ime... moćiće da se "izvuče" Razz

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa,ako je tako kako ti kazes, onda neka mu je sa srecom. A ja cu se vec nekako snaci. Ako ga vec nisam prebolela,znaci da sam ipak na dobrom putu to da uradim.
Da li bi me boli? Naravno, ali ne boli me njegova sreca, vec rusenje moje iluzije o njemu i nasoj buducnosti. Ako je nema,znaci da nije ni trebala biti "nasa"!
Cool

marijaandj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da u nekim losim situacijama kada ne postoji resenje,ne treba pokusavati da se zaboravi. Treba smisljati plan za neku dalju buducnost tog problema. To smiruje,i to ustvari nas natera da zaboravimo. Jer dok dodje do toga da treba poceti sprovoditi taj plan,doci ce i do toga da cemo se samo nasmejati i uvideti koliko nas to vise ne dotice.

Htela bih da dodam,ovde sam mislila uopste za sve stvari koje mogu da nas muce. A kada kazem "plan",nisam mislila na neku podlost,vec neke obicne stvari,npr.pojavicu se tu i tu sa novom haljinom i slicne gluposti.

[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 12:11 pm    Naslov poruke: Re: Druga devojka!!! Na vrh strane Na dno strane

[quote="Alekssandra"]Decka koga jos niste prebolele i koga jos uvek svim srcem volite
saznate da se zaljubio kao nikad do sad,da je voli ,da ce je zeniti,da se ta devojka zove isto kao vi i da je lepa kao boginja i jos mnogo toga...
Kako reagujete?
Boli li vas?
Jel osecate ljubomoru ili eto samo vam je krivo?[/quote]

Kako reagiram? Pa ne reagiram,izbjegavam ih.Nemam se tu vise petljati.Boli li me? Naravno da boli,been there,done that...
I zao mi je,nije mi krivo.Tuzna budem.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, ja ne znam sta bih radila!
Bilo bi mi strasno krivo...
Ali ako nismo bili sudjeni jedno drugom, sta sad? On je nasao svoju srodnu dusu, pa cu valjda i ja naci nekog koga cu voleti, verovatno i vise nego njega.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

***LaNe*** je napisao/la sledeće:
Hmmmm...Iskreno ne bih baš bila oduševljena...Ne bih to mogla gledati ravnodušbo, pogotovo ako mi je mnogo značio i ako smo dijelili i radili sve u dvoje...Teška je to situacija i trebalo bi proći neko vrijeme da to prihvatim i dođem k sebi i normalnom načinu života...Nije ti svejedno kada izgubiš nekoga i vidiš da je on tebe ubrzo zamijenio s nekim drugim i da sada ta druga osoba je njegov centar svijeta i njegova sreća...

Nekako se slazem sa tim ali ako ima raskid,ipak da tu nesto ima i mislila bih da takva je sudbina htela i da nije mi bio sudjen...

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima drugu devojku.
Srecan je.
Voli je.
Ne moze bez nje.
Nije bolja od mene i ne zove se kao ja ali je njegova,a ja sam to oduvek zelela da budem,jer i kad sam bila,nisam bila,to je bila samo varka.

I kad mi je rekao da je zaljubljen,plakala sam od srece...
I kad sam videla tu devojku,bilo mi je drago zbog nje i zlelela sam svasta da joj kazem.
I dan danas ga volim ali mi je jako drago sto je konacno pronasao ljubav i volela bih da ih niko nikad ne dira...
A ja cu kao i do sad...
Sad

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa,bila bi powređena,ali...
Nek mu je sa srećom...
Swi zaslužujemo malo sreće...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Druga devojka!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon