:: |
Autor |
Poruka |
beba_anchy *** mai anđeo ***
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 1357 Mesto: zege:p:D
|
|
pa ne bi mi bilo svejedno.. bolilo bi me.. ali ako nama nije islo.. nije islo s razlogom..
tako da.. zasluzuje bit sretan.. i ja cu bit kad nađem nekoga ko ce mi odgovarat
|
_________________ ... cijele noci molio sam nebo.. molio da posalje mi nekog.. jer po ovom blatu ja ne mogu... ja ne mogu sam |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ne treba se vracati u proslot i misliti o njoj,bilo pa proslo!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Delijana Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784
|
|
jao...ja bi crkla od ljubomore, ali nebi dozvolila da mi se primjeti uopste...jer nebi padala tako nisko.
on ne zeli mene---ne zelim ni ja njega ( mozda samo u srcu )
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! |
|
|
|
|
cni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 14
|
|
otisla bi mu na svadbu i zapalila bi i njega i nju!
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Decka koga jos niste prebolele i koga jos uvek svim srcem volite
saznate da se zaljubio kao nikad do sad,da je voli ,da ce je zeniti,da se ta devojka zove isto kao vi i da je lepa kao boginja i jos mnogo toga...
Kako reagujete?
Boli li vas?
Jel osecate ljubomoru ili eto samo vam je krivo? |
Da ga još volim... bila bih i dalje sa njim... Onog trenutka kada "raskinemo", znači da više nema pravih emocija i da je tu kraj... Zašto bih onda patila...? Divno... nastavio je svoj život dalje i ja ću svoj... A to što se zove kao ja... to je gore po njega... jer tek tada neće zaboraviti ono što je bilo izmedju nas... a i biće mu lakše kada mu se "otme" moje ime... moćiće da se "izvuče"
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Pa,ako je tako kako ti kazes, onda neka mu je sa srecom. A ja cu se vec nekako snaci. Ako ga vec nisam prebolela,znaci da sam ipak na dobrom putu to da uradim.
Da li bi me boli? Naravno, ali ne boli me njegova sreca, vec rusenje moje iluzije o njemu i nasoj buducnosti. Ako je nema,znaci da nije ni trebala biti "nasa"!
|
|
|
|
|
|
marijaandj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da u nekim losim situacijama kada ne postoji resenje,ne treba pokusavati da se zaboravi. Treba smisljati plan za neku dalju buducnost tog problema. To smiruje,i to ustvari nas natera da zaboravimo. Jer dok dodje do toga da treba poceti sprovoditi taj plan,doci ce i do toga da cemo se samo nasmejati i uvideti koliko nas to vise ne dotice.
Htela bih da dodam,ovde sam mislila uopste za sve stvari koje mogu da nas muce. A kada kazem "plan",nisam mislila na neku podlost,vec neke obicne stvari,npr.pojavicu se tu i tu sa novom haljinom i slicne gluposti.
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
[quote="Alekssandra"]Decka koga jos niste prebolele i koga jos uvek svim srcem volite
saznate da se zaljubio kao nikad do sad,da je voli ,da ce je zeniti,da se ta devojka zove isto kao vi i da je lepa kao boginja i jos mnogo toga...
Kako reagujete?
Boli li vas?
Jel osecate ljubomoru ili eto samo vam je krivo?[/quote]
Kako reagiram? Pa ne reagiram,izbjegavam ih.Nemam se tu vise petljati.Boli li me? Naravno da boli,been there,done that...
I zao mi je,nije mi krivo.Tuzna budem.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Joj, ja ne znam sta bih radila!
Bilo bi mi strasno krivo...
Ali ako nismo bili sudjeni jedno drugom, sta sad? On je nasao svoju srodnu dusu, pa cu valjda i ja naci nekog koga cu voleti, verovatno i vise nego njega.
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
***LaNe*** je napisao/la sledeće: | Hmmmm...Iskreno ne bih baš bila oduševljena...Ne bih to mogla gledati ravnodušbo, pogotovo ako mi je mnogo značio i ako smo dijelili i radili sve u dvoje...Teška je to situacija i trebalo bi proći neko vrijeme da to prihvatim i dođem k sebi i normalnom načinu života...Nije ti svejedno kada izgubiš nekoga i vidiš da je on tebe ubrzo zamijenio s nekim drugim i da sada ta druga osoba je njegov centar svijeta i njegova sreća... |
Nekako se slazem sa tim ali ako ima raskid,ipak da tu nesto ima i mislila bih da takva je sudbina htela i da nije mi bio sudjen...
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ima drugu devojku.
Srecan je.
Voli je.
Ne moze bez nje.
Nije bolja od mene i ne zove se kao ja ali je njegova,a ja sam to oduvek zelela da budem,jer i kad sam bila,nisam bila,to je bila samo varka.
I kad mi je rekao da je zaljubljen,plakala sam od srece...
I kad sam videla tu devojku,bilo mi je drago zbog nje i zlelela sam svasta da joj kazem.
I dan danas ga volim ali mi je jako drago sto je konacno pronasao ljubav i volela bih da ih niko nikad ne dira...
A ja cu kao i do sad...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Pa,bila bi powređena,ali...
Nek mu je sa srećom...
Swi zaslužujemo malo sreće...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|