:: |
Autor |
Poruka |
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Politika je dobra ako mozemo da je upotrebljavamo u svoju korist
Ali kad je neko koristi protiv nas nije dobro
Bas kao i atomska bomba
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
politika je ku**a, ne valja se njom bavit, ako si u nekoj stranci koja tone, nah**alo ti je radno mjesto kad dođe druga stranka.
Zapravo bilo bi jednostavnije svuda stavit da političari rade za određeno radno vrijeme, za neku nadnicu, nešto što je mjerljivo, ovako je u državama kaos...
slažem se s Einsteinom ljudska glupost nema granica, a političari su upravo to
možda je nekad politika bila neka filozofska teorija, sada je i moć i propast istovremeno...
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ne, citiracu mog omiljenog politicara Nikolica:
Neki kazu, lako je biti politicar.Ja bih rekao lako je biti neposten politicar kome nije stalo do naroda vec do sebe.
Nesto tako uglavnom, lako je biti prljav i neposten politicar a nije lako biti politicar kome je stalo do zemlje i koji zeli da uradi nesto za nju...Ja jos uvek verujem u neke politicare.
|
|
|
|
|
|
dzsap Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun
|
|
politika ,političari i svi likovi oko politike i političara su ljudi koji mi se najjednostavnije rečeno gade, nažalost u današnjem svetu politika i demokratija su jedino što nas dele od anarhije i bezvlašća, mislim da je ljudima na ovom nivou svoga razvitka politika i političari preko potrebni da se neistrebe sa ove planete!
|
_________________ dzsap |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Naravno da je veština upravljanja i manipulisanja ljudima.Zato ja želim da budem političar.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
raydzoni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 16 Mesto: Beograd
|
|
Politika je sredstvo ljudi sa enormnim materijalnim sredstvima da uz pomoc politichara izmanipulishu narod da radi u njihovu korist
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Hmmm, hteo sam da otvorim novu temu ali ipak sam se odlucio da dopunim u ovoj...Ja razumem da politicari mogu da manipulishu ljudima, obecavaju im sve i svashta ali da ih (izvinite na izrazu) ocigledno j*b* u mozak to nikako ne razumem...i josh gore ne razumem one koji za njih glasaju...
Secam se iz proshlih predizbornih kampanja kako je ministar finansije ostavio bez posla a samim tim bez ikakvih prihoda preko 50.000 ljudi kad je doshao na vlast a pred izbore obecavao da ce otvoriti novih 5.000 radnih mesta...I eto, o5 je ushao u vladu...
Ili na primer danas sam u sanducetu dobio propagandne novine jedne stranke (necu reci koje da ne bude da uvlacim stranacka prepucavanja) sa naslovom "Slobodna Vojvodina" u kojima jedan clanak ima naslov "Vojvodina ce biti drzava!" u kojima clan te stranke kaze izmedju ostalog
"Sa Kosovom to je zavrshena prica! A pre ili kasnije, Vojvodina ce "ucinkom" takve politike postati DRZAVA (da, da, napisano veeelikim slovima).
Ok, ajde fanaticnih separatista je uvek bilo na ovim prostorima ali na poslednjoj strani tih novina nalazi se clanak pod nazivom "Tuzicemo one koji nas u medijima nazovu separatistima" ...Ko tu koga laze?
Al shto je josh cudnije je da vlast koja je donela ovaj ustav na snagu ne zna da ga primeni...u njemu lepo pishe
"Osnivanje politickih stranaka je slobodno.Jemci se i priznaje uloga politickih stranaka u demokratskom oblikovanju politicke volje gradjana.Nedopushteno je delovanje politickih stranaka koje je usmereno na nasilno rushenje ustavnog poretka, krshenje zajemcenih ljudskih ili manjinskih prava ili izazivanje rasne, nacionalne ili verske mrznje"
E sad, kako neko ko jasno radi protiv ocuvanja nedeljivsti drzave moze da ostanu bez ikakvih sankcije? JA razumem da politicari sve rade na svoju korist, ali stvarno ne razumem kako mogu da budu samo nemi posmatraci dok neko drugi zeli da uzme parce njihovog kolaca?
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
mrzim politiku i bilo sto vezano uz nju...nikako da pravi ljudi dodu na vlast sve sami lopovi i muljatori,uzas,novaca za politicare uvijek ima,trose se na veliko na kampanje dok neki ljudi umiru od gladi
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
da.politicari,vlasti,stoje iza religije.upravljaju ljudima u cilju da kontrolisu ceo svet.(npr svi placaju porez ali nijedna crkva,nijedan hram ne placa).revolucionar je deo politickog sveta.on deluje kroz politiku.on veruje da je promena u drustvenoj strukturi dovoljna da bi promenilo i ljudsko bice.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Jedna genijalna izjava:
"Vlast je nista drugo nego legalizirana mafija!"
Ne moze biti istinitije. Placas porez, vlast odredjuje kako ce se to trositi (moze i protiv tvoje volje), ako ga ne platis na*ebes.
Kao kad mafiji placas kad moras, ako ne platis, opet na*ebes.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
I to kakva vještina! Prozirna, doduše, smrdi toliko da katkad guši, ali nemaju svi isti njuh i ne nose svi gas-maske.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Jedna genijalna izjava:
"Vlast je nista drugo nego legalizirana mafija!"
Ne moze biti istinitije. Placas porez, vlast odredjuje kako ce se to trositi (moze i protiv tvoje volje), ako ga ne platis na*ebes.
Kao kad mafiji placas kad moras, ako ne platis, opet na*ebes. |
bravo
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|