:: |
Autor |
Poruka |
Lord_of_Hatered Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 54 Mesto: 42.93° N 19.10° E

|
|
babily je napisao/la sledeće: | Pa ljudi ne mora da znaci...ima i takvih devojaka ali ima i onih koji bi bile sa vama zato sto im se jako svidjate...
Da li ste nekad razmisljali da se stvarno jako svidjate toj devojci i da sutra ujutro ne biste bas trebali da zaboravite na celu stvar jer se ona mozda nada drugacijem odnosu???
Ne mora da znaci da ona zeli samo vezicu na jednu noc... |
Zar zaista mislis da ima djevojaka koje su bas toliko naivne?! Ti izvini, ali djevojka koja spava sa momkom prve veceri moze biti sve, samo ne "naivna"... Koliko djevojaka ti znas koje su to uradile i posle toga ocekivale da se iz svega toga izrodi nesto ozbiljno?!
Evo, recimo da grijesim... Neka bude da ima puno djevojaka koje bi spavale sa momkom prvo vece i nadale se nekoj ozbiljnoj vezi posle toga, ali vjerujem da ne postoji momak koji bi zelio nesto da ima nesto vise sa djevojkom koja je toliko "otvorena za saradnju"...
Izvini zbog izbora rijeci, ali vjerujem da sam, makar donekle, objasnio kako stoje stvari sa muske tacke gledista... Ukoliko neko misli drugacije, slobodno nek` me ispravi...
|
_________________ "Every man dies... Not every man really lives..." |
|
|
|
 |
Mjesecarka Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

|
|
Joooooj... Sad bih tako toliko toga rekla u jednoj duuuuuugoj recnici... Ali necu...
Dakle, veza ne jedno vece je OK, pod uslovom da ni jedan od njih dvoje ne oseca nesto vise... Ukoliko je tako, to se zavrsava veoma lose... Upravo prolazim kroz tu situaciju s jako dobrom drugaricom, i ne znam sta da mislim...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
 |
zile442 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 105 Mesto: Sombor

|
|
sta da ti kazem probaj nesto sam da smislis neki oreginalnu foru. Mozda nekom ta fora pali ali nemora da znaci da ce i tebi... Probaj jedno kod jedne ako ne uspe drugo kod druge i tako dok nesto ne upali, ali nemoj da osustajes NIPOSTO!
|
_________________ ZILE |
|
|
|
 |
Lord_of_Hatered Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 54 Mesto: 42.93° N 19.10° E

|
|
Mjesecarka je napisao/la sledeće: | Joooooj... Sad bih tako toliko toga rekla u jednoj duuuuuugoj recnici... Ali necu...
Dakle, veza ne jedno vece je OK, pod uslovom da ni jedan od njih dvoje ne oseca nesto vise... Ukoliko je tako, to se zavrsava veoma lose... Upravo prolazim kroz tu situaciju s jako dobrom drugaricom, i ne znam sta da mislim... |
Zasto neces?! Andrea, mislim da se znamo dovoljno dobro, tako da nema potrebe da precutkujemo kad nas neka izjava "povuce za jezik"...
Reci to sto si planirala... Bas me zanima...
|
_________________ "Every man dies... Not every man really lives..." |
|
|
|
 |
dosadno_mi_pa_sta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 84 Mesto: tu preko bare

|
|
pre sam imo dosta ispada sto se tice nekih stvari za jedno vece,al mi vise to nije zanimljivo dosadilo mi i sad kad bolje razmislim nebi mi palo na pamet da nesto bude na jedno vece nebitno dal je sex ili poljubac ako ne zelim nista ozbiljno sa tom devojkom onda ne zelim ni na jedno vece!!
|
_________________ ja ja u zivotu imam sve!! |
|
|
|
 |
dime89 ***Srpski zavodnik***

|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*

|
|
ne nisam takav tip.
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
 |
Mjesecarka Iskusni član

|
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

|
|
Lord_of_Hatered je napisao/la sledeće: | Mjesecarka je napisao/la sledeće: | Joooooj... Sad bih tako toliko toga rekla u jednoj duuuuuugoj recnici... Ali necu...
Dakle, veza ne jedno vece je OK, pod uslovom da ni jedan od njih dvoje ne oseca nesto vise... Ukoliko je tako, to se zavrsava veoma lose... Upravo prolazim kroz tu situaciju s jako dobrom drugaricom, i ne znam sta da mislim... |
Zasto neces?! Andrea, mislim da se znamo dovoljno dobro, tako da nema potrebe da precutkujemo kad nas neka izjava "povuce za jezik"...
Reci to sto si planirala... Bas me zanima... |
Htela sam da kazem... Htela sam da kazem da ponekad nije nimalo lose opustiti se, ne razmisljati o tome sta ce biti posle te "magicne veceri" i jednostavno se prepustiti... I tu ne mislim na otici u krevet s nekim prvo vece... Mislim na sve osim toga... Ja definitivno nisam osoba koja vidi smisao sexa za jednu noc... Ja, ustvari, nisam osoba koja bi to mogla da uradi... Ali, to "na jedno vece" dobro prolazi samo u slucaju da neko od to dvoje nista, ali bas nista ne oseca, ili, jos gore, zaljubi se to vece... Onda situacija postaje vise nego komplikovana, i pocinje ispijanje tri-cetiri kafe dnevno, trcanje do prodavnice po novu kutiju cigareta, i slusanja price o tome kako je on ovakav i onakav skot... Mnogo je komplikovana tema, to je ono sto ustvari hocu da kazem...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
 |
Delijana Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784

|
|
grgam je napisao/la sledeće: | Decki da li volite cure za jednu noc. Ja iskreno ne jer smatram to iskoristavanjem!!!!!!!! |
pitacu te kad budes malo stariji   
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !!   |
|
|
|
 |
vukosa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 112

|
|
nema tu nikakvog iskoriscavanja,po zakonu akcije i reakcije...
...a po kirhofovom zakonu:sve sto udje mora da izadje...
|
|
|
|
|
 |
zmaster1911 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town

|
|
sto da ne. kao sto je neko rekao. ako je cura voljna....sto da ne
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
Pa ovako, ako ti se devojka svidi, ona hoce isto i ti hoces isto, sto da ne ... budes iskoriscen ti ali i ona, pa ....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
chaki_bg Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 19 Mesto: Beograd

|
|
ja nemam nista protiv ako samo na tome ostane, ali tesko da ce to da ikad da preraste u nesto vise
|
_________________ .....samo ja i ti , i pogledi u tami....
P.S. Mozda zvuci pateticno, ali ko zna mozda bude i jos nesto;) |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|