:: |
Autor |
Poruka |
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Termin Igrice se jednostvano odomacio. A to da li je igra ili igrica, ne zavisi od njene velicin u MB ili velicine nekog fiktivnog sveta u koji je smestena. Igrice su kratke i jednostavne, napravljene za ubijanje kratkog vremenskog perioda i uglavnom su jednostavne. Dok su dansnje igre kompleksne, zahtevaju dosta vremena i razmisljanja. Ne moze svako da igra "Broken Sword", a da ne pricamo o mnogo izazivnijim i logicki zahtevnijim naslovima...
PS - kad kazem igrice i igre mislim naravno na video igre i igrice...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
uh ja nikad nisam razmisljao o tome. verovatno zato sto su ih pre samo deca igrala.
|
|
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Pa to je čisto iz navike. Slažem se da bi bolje bilo reći "video igra", posebno za one glomazne, ali s obzirom da je većina ljudi, pa i ja, navikla da govori igrica, ovo "video igra" može da im zvuči neobično.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Najlakse je reci igrica... mozda je bolje video igra, ali sto komplikovati kad moze ovako
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|