:: |
da li vodite racuna i odrugima??? |
da...mislim ne uvek... |
|
95% |
[ 43 ] |
ne... |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 45 |
|
Autor |
Poruka |
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Volim ja da pomazem drugim ljudima al ipak vise volim sebe. Kad me neko konstantno smara i kad me opterecuje previse svojim problemima, kad se ponasa kao da je jedina osoba na svijetu koja ima problem, lako to rijesim. Samo ga stavim na ignor listu odredjeno vrijeme, pa kad nekom drugom 'ispije' mozak, skinem ga sa liste pa se ponovo druzimo. To je super recept
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ja sam od onih koji ide iz krajnjosti u krajnjost.Mogu za čoveka da učinim mnoge stvari pa čak i da su na moju štetu,samo ako je taj kome činim dobar prema meni.Čim je u pitanju neko ko mi ništa dobro nije učinio,čak šta više učinio mi dosta toga lošeg u životu,i ako neko takav ima problema,ne pada mi na pamet da mu pomognem.Ista stvar je kad je u pitanju sitauacija kad imam neki problem koji je ''pitanje života i smrti''.Tada mi je bitno da je meni dobro,a o drugima i ne razmišljam,jer ne mogu da razmišljam o tudjim problemima kada je meni loše.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Da....brinem se za druge, koliko mogu...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
trenutno sam u fazonu (jer upisujem akademiju) da me bash briga na primer, za ove moje iz razreda =))
ali o onima koje volim i obozavam vodim rachuna i mislim na njih =)
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
mislim da sam previše vodila brigu o drugima i sad mi je toga puna pipa,
u nekim stvarima trebala sam vodit brigu o sebi,
pa ću valjda u budućnosti naći neku ravnotežu 8)
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nije JA pa JA, ali nije baš da sam uvijek za sve tu. Za one koje volim, porodicu i prijatelje - tu skoro nikad ne mislim na sebe, prepustim se njima i uvijek sam tu za njih. Ali za sve druge, znam bit jako zatvorena i hladna. Nije da mislim na sebe samo nego jednostavno ne osjećam potrebu brinut za nekoga koga nije ni ---onoliko za mene
|
|
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Vodim racuna o drugima cak nekada i vise nego o meni,pa nekada zbog toga i ispastam!!!
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Kako oni mene tako i ja njima.
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Sub Jun 16, 2007 4:16 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
ako su ljudi dobri prema meni i pomazu mi onda zasto ja ne bi bila ista takva prema njima..
|
|
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Kako je ko zasluzio, tako se i ja ponasam prema njemu. Neko ima vise neko manje paznje. A poneko ne zasluzuje bas nista.
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
brinem za druge u odredjenoj meri...
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Samo o ljudima koji mi znace, naravno, vodim racuna...
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|