www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li idete kod privatinih ili drzavnih doktora?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod drzavnih

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam doktora u kuci (mamu) tako da sam postedjena odlaska kod lekara svaki put. Za one slucajeve kad je neophodno, e onda idem kod drzavnog, uglavnom kod neke mamine koleginice ili kolege.
Jedino kod zubara idem privatno.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne idem kod nijednih, tj. dugo nisam bila kod doktora, al čim se zaposlim idem se prepisat kod privatnika, oni se bar brinu kak spada , mislim moraju Twisted Evil

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskeno sve je jedno,ali ako imam vezu kod drzavnog uvek idem tamo ,ali ako trebaju expresni rezultati krvi ili sl isao bi kod privatnika!

schatzibaby23
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 4:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dje god da si na svijetu privatnici su najbolji lijecnici 8)

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da bi svi voleli da imamo privaten...
ali...šta fali državnim... Confused

stanuje sam đavo.

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Privatnici...samo zbog bolje usluge

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 23, 2007 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je bitno nać doktora kojem je stalo do njegovog posla na pacijentu,

evo prebacila se kod privatnog zubara i ono koma, nikad nema vremena, njegova sestra te od***, a on te šalje za neke stvari svima, samo da ne bi on morao mislit što s umnjakom Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

i pitam se te sestre kod privatnika, ajme tko ih je napravio, pa to je koma, ko da su carice

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam socijalno, i radim na mestu koje može da mi obezbedi vezu (koja je, nažalost, sasvim normalna stvar kad je odlazak u državne ustanove u pitanju) ali obzirom da mi se ceo taj sistem odlaska "preko reda" gadi a da i tako da bi uradilia sve analize moram da odem kod privatnika.... odlazim kod privatnih lekara!

U prevodu, koliko para - toliko muzike! Embarassed
tuuuga

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedino kod ginekologa i zubara idem redovno i idem kod privatnika jer...zelim da zivim Very Happy ostali problemi se resavaju rakijom od pelena, cajevima i po kojim andolom, kada je bas lose

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za sad kod drzavnih jer sam maloletna Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tamo gde imam vezu idem kod drzavnog...uglavnom su to ljudi koje mama dobro zna...drzavni ginekolog, zubar ili oftamolog mene nece videti

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Da li idete kod privatinih ili drzavnih doktora? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon