:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
eh ma sve profesore gledam profesionalna, a zamislite pojavi se neki mlad, koji je tek zavrsio studije stariji od nas 5 godina, ali to su obicno asistenti. Sta onda mislite o tome?
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Nije mi se nikada svidjao,ali i da jeste najverovatnije bi bila sa njim ako imam priliku...
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
U srednjoj skoli smo imali jednog prezgodnog profesora,mladog,ma sev cure su se okretale za njim a bogme i on za nama
Nas nekoliko cura ga je jednom pratilo krijuci do kuce da vidimo dje zivi
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
svi moji profesori su jakoooo stari tako da me nikada ni jedan nije privukao a imam i neko posebno postovanje prema profesorima jer je i moj otac profesor
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ne, nikada mi se nije svidjao neki profesor. A iskreno, svi moji profesori su bili matorci.
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ako je profesor zašto bi bio zabranjen? Podržavam takve veze ali samo ako je riječ o ljubavi a ono kad studentice spavaju s njima zbog ocjene e to mi se gadi i ne podržavam!
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Pa ako je mnogo stariji od mene onda ne, ali ako je u granicama normalnog, zasto da ne?Pa i oni su ljudi.
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
po meni je to bolesno, uopste te veze stariji muskarac mladja devojka (govorim o 10 i vise godina razlike)
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Jao ima jedan asistent na mom faksu lep kao andjeo ali nista od nas!!nemam sta da pokusavam !!!!!!!!to se sve vec unapred zna!Ja studenkinja on asistent!@@
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
nikada, profesori i asistenti su samo to i ništa više, ja ih drugačije ne mogu gledat, imam neku vrstu gađenja na to
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
to je malo sick biti sa profesorom
mislim sa moje tachke gledishta...ne mogu da zamislim sebe nekim profanom,swi su matorci,a i nisu ni malo priwlachni...
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ja trenutno imam profesora koji stvarno jako dobro izleda, ali on je i ostace zauvek moj profesor i nista vise. Lepo je za pogledati ali i moja srecica takodje (iako nije profesor) Haha
|
|
|
|
|
|