www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada započinje život?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  

Život započinje:
Onog dana kada se beba rodi
20%
 20%  [ 6 ]
Negdje u zadnja 3 mjeseca trudnoće
6%
 6%  [ 2 ]
Između trećeg i šestog mjeseca trudnoće
3%
 3%  [ 1 ]
Između 40-og dana i trećeg mjeseca trudnoće
0%
 0%  [ 0 ]
Oko 40-og dana trudnoće
6%
 6%  [ 2 ]
Između dana kad spermij uđe u jaje i 40-og dana trudnoće
6%
 6%  [ 2 ]
Kad počne podjela stanica organizma
0%
 0%  [ 0 ]
Kad spermij uđe u jaje
13%
 13%  [ 4 ]
Prije nego spermij uđe u jaje (tj. otkako su spermij i jaje živi)
3%
 3%  [ 1 ]
Otkad Bog to kaže
13%
 13%  [ 4 ]
U prethodnom životu
3%
 3%  [ 1 ]
Aureliano, ostavi se ćorava posla
23%
 23%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 30

Autor Poruka
vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko to zna.

toledo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 62

Datum registracije: 28 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedna od osnovnih istina je da zivot nikada ne zapocinje. Zivot ne nastaje, vecan je. Zivo nikad ne nastaje iz nezivog. Zivo samo dolazi od zivog. To kada se pominju neki meseci i celije, govori samo o formiranju novog tela. A nijedno telo ne moze da se formira ako u njemu vec nema zivota. I ovo je jedna od najelementarnijih opservacija - cim zivot izadje iz tela, nema nikakvog razvoja. Samo zivot utice da se celije razmnozavaju i razvijaju.

SaricaOmarica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2006

uk.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vmirko je napisao/la sledeće:
Ko to zna.

Evo slazem se sa tobom vmirko Smile

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toledo je napisao/la sledeće:
Jedna od osnovnih istina je da zivot nikada ne zapocinje. Zivot ne nastaje, vecan je. Zivo nikad ne nastaje iz nezivog. Zivo samo dolazi od zivog. To kada se pominju neki meseci i celije, govori samo o formiranju novog tela. A nijedno telo ne moze da se formira ako u njemu vec nema zivota. I ovo je jedna od najelementarnijih opservacija - cim zivot izadje iz tela, nema nikakvog razvoja. Samo zivot utice da se celije razmnozavaju i razvijaju.

Jedan vrhunski i inteligentan odgovor na ovoj temi!

Bestija_NeOpravljiva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2005
Mesto: Banjaluka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onog dana kada se beba rodi, tako sam ja glasala. Very Happy

Do tada je to dio majke, majcinog organizma, a jos prije toga dio majke i oca (jajna celija i spermic)...ali zaseban zivot je tek kad se rodi.

Ja volim biljke, imam ih hrpu.
I one se mogu upelcati (razmnoziti) iz lista, od grancice...pa ja ipak ne pokazem na jednu saksiju i kazem "vidi imam 50 ljubicica", vec kazem "vidi moju ljubiciu". To sto ja od te ljubicice mogu napraviti njih 50 to je drugi par jabuka. Ne racunaju se mogucnosti, vec formirane biljke.

toledo je napisao/la sledeće:

Super si to srocio. Very Happy
Svaka cast. Wink

Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim izmedju 3. i 6. mjeseca trudnoce jer tad je beba vec ziva kao beba i ne moze da se abortira nadam se da ste nesto shvatili u ovoj nepovezanoj recenici. Twisted Evil

dragoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako uzmemo u obzir sve one signale trudnicama - da paze na trudnocu, plod... svaki korak koji moze naskoditi bebi... vjerujem da zivimo od renutka kada smo zaceti.

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije dobra definicija u pitanju!
toledo je lepo objasnio da bez zivota nema zivota.
konkretno mislim da je dusa uvek ziva samo sto menja oblik i
nacin zivota a ovo su samo nijanse u prakticnom nagadjanju.

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onog dana kada se beba rodi.... Mr. Green

stanuje sam đavo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Kada započinje život? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon