www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Razaracice veza...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je ljubav prava i iskrena onda ti niko ne moze razoriti vezu...
Ako nije, onda cela veza uopste nema smisla i bolje je bataliti takvu vezu.
Ali takve devojke, koje pokusavaju tako nesto da urade, ja licno ne volim.

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a mozda ta djevojka nije kriva...mozda je upravo decko taj koji je prvi poceo pa flertuje ili presao na nesto vise. zasto uvijek krivimo cure za nesto gdje su uglavnom muskarci krivi. meni se desilo nesto slicno...tio me lovio nekih mjesec dana, ubjedjivao me da nema curu i sl. i nakon sto sam bila s njim saznala sam da je imao curu...i jel sad to znaci da sam ja razaracica veze ili je on lazljivi gad??? malo cura ce prici tipu i poceti mu se nabacivati ako joj on ne da povoda za to

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vampirela je napisao/la sledeće:
a mozda ta djevojka nije kriva...mozda je upravo decko taj koji je prvi poceo pa flertuje ili presao na nesto vise. zasto uvijek krivimo cure za nesto gdje su uglavnom muskarci krivi. meni se desilo nesto slicno...tio me lovio nekih mjesec dana, ubjedjivao me da nema curu i sl. i nakon sto sam bila s njim saznala sam da je imao curu...i jel sad to znaci da sam ja razaracica veze ili je on lazljivi gad??? malo cura ce prici tipu i poceti mu se nabacivati ako joj on ne da povoda za to

nisi shvatila temu ili nisi pažljivo pročitala post. Pitanje je: Kako bi vi reagirale kad bi vam jedna djevojka rekla da je bila s vašim dečkom, a kraju se ispostavi da nije. E sad, tvoja priča je totalno drugačija Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da to ovisi o vise faktora. Prije svega o tome koliko imam povjerenja u svog momka. Kad sam imala momka kojem sam beskrajno vjerovala, nema sanse da bi itko drugi poljuljajo to moje povjerenje, ali ako sam i sama ranije sumnjala u njega, onda bi mi i najmanja natuknica od strane bilo koje druge osobe unistila povjerenje. Ovisilo bi i o reputaciji te osobe. Ako bi se radilo o nekome za koga se zna da se 'uvaljuje' tipovima, ne bi joj vjerovala....znam neke takve. Nema sanse da bi im vjerovala.

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pfff ko jos da razmislja o takvim devojkama, koji nemaju svoj zivot pa rade sve da upropaste tudji..

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

razbila bi ju ako imam PMS, tako da si olakšam dušu, a ne bi joj povjerovala ama baš ništa, no da ne prođe ona samo tako Very Happy

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 8:56 pm    Naslov poruke: Re: Razaracice veza... Na vrh strane Na dno strane

PlavaRuzica je napisao/la sledeće:
Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... Question

Bila sam u toj situaciji,ali nisam joj ništa poverovala već sam popričala sa dečkom i to što je ona u stvari rekla bila obična laž.Te osobe su jednostavno zavisne,ljubomorne jer ne mogu da imaju tog dečka pa je kod njih kao ono - nije moj neće biti ni njen - !

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dovoljno verujem mom decku,tako da niko ne bih mogao da me ubedi u bilo sta,a kamoli neka mala glupaca... Wink

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 4:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa jednoj sretnici je uspelo...nek joj sluzi na cast...

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To sto bi mi ona rekla nema mnogo efekta, to sto bi on rekao ili uradio je nesto drugo, ukoliko je veza jaka i zdrava ne moze je niko rasturiti!!!!

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedna se pokušavala umiješati kad smo tek prohodali, ali sam je na pristojan način od(j)ebala i više se ne vraća Laughing Sad je ne volim ni vidjeti na putu

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih joj poverovala, ali bih ipak pitala decka za nju: da li je zna itd...

And break the rule

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Razaracice veza... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon