:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ako je ljubav prava i iskrena onda ti niko ne moze razoriti vezu...
Ako nije, onda cela veza uopste nema smisla i bolje je bataliti takvu vezu.
Ali takve devojke, koje pokusavaju tako nesto da urade, ja licno ne volim.
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
a mozda ta djevojka nije kriva...mozda je upravo decko taj koji je prvi poceo pa flertuje ili presao na nesto vise. zasto uvijek krivimo cure za nesto gdje su uglavnom muskarci krivi. meni se desilo nesto slicno...tio me lovio nekih mjesec dana, ubjedjivao me da nema curu i sl. i nakon sto sam bila s njim saznala sam da je imao curu...i jel sad to znaci da sam ja razaracica veze ili je on lazljivi gad??? malo cura ce prici tipu i poceti mu se nabacivati ako joj on ne da povoda za to
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Vampirela je napisao/la sledeće: | a mozda ta djevojka nije kriva...mozda je upravo decko taj koji je prvi poceo pa flertuje ili presao na nesto vise. zasto uvijek krivimo cure za nesto gdje su uglavnom muskarci krivi. meni se desilo nesto slicno...tio me lovio nekih mjesec dana, ubjedjivao me da nema curu i sl. i nakon sto sam bila s njim saznala sam da je imao curu...i jel sad to znaci da sam ja razaracica veze ili je on lazljivi gad??? malo cura ce prici tipu i poceti mu se nabacivati ako joj on ne da povoda za to |
nisi shvatila temu ili nisi pažljivo pročitala post. Pitanje je: Kako bi vi reagirale kad bi vam jedna djevojka rekla da je bila s vašim dečkom, a kraju se ispostavi da nije. E sad, tvoja priča je totalno drugačija
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Mislim da to ovisi o vise faktora. Prije svega o tome koliko imam povjerenja u svog momka. Kad sam imala momka kojem sam beskrajno vjerovala, nema sanse da bi itko drugi poljuljajo to moje povjerenje, ali ako sam i sama ranije sumnjala u njega, onda bi mi i najmanja natuknica od strane bilo koje druge osobe unistila povjerenje. Ovisilo bi i o reputaciji te osobe. Ako bi se radilo o nekome za koga se zna da se 'uvaljuje' tipovima, ne bi joj vjerovala....znam neke takve. Nema sanse da bi im vjerovala.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
pfff ko jos da razmislja o takvim devojkama, koji nemaju svoj zivot pa rade sve da upropaste tudji..
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
razbila bi ju ako imam PMS, tako da si olakšam dušu, a ne bi joj povjerovala ama baš ništa, no da ne prođe ona samo tako
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... |
Bila sam u toj situaciji,ali nisam joj ništa poverovala već sam popričala sa dečkom i to što je ona u stvari rekla bila obična laž.Te osobe su jednostavno zavisne,ljubomorne jer ne mogu da imaju tog dečka pa je kod njih kao ono - nije moj neće biti ni njen - !
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
dovoljno verujem mom decku,tako da niko ne bih mogao da me ubedi u bilo sta,a kamoli neka mala glupaca...
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
pa jednoj sretnici je uspelo...nek joj sluzi na cast...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
To sto bi mi ona rekla nema mnogo efekta, to sto bi on rekao ili uradio je nesto drugo, ukoliko je veza jaka i zdrava ne moze je niko rasturiti!!!!
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
jedna se pokušavala umiješati kad smo tek prohodali, ali sam je na pristojan način od(j)ebala i više se ne vraća Sad je ne volim ni vidjeti na putu
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ne bih joj poverovala, ali bih ipak pitala decka za nju: da li je zna itd...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|