:: |
Autor |
Poruka |
ivantop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 6 Mesto: kragujevac

|
|
mi smo radili 4d, to je nesto fenomenalno dobili smo i disk sa snimcima nase bebe
|
|
|
|
|
 |
Sandra H. Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 123

|
|
meni se dopada taj 4d i jedva cekam da uradim ponovo taj ultrazvuk jer ce se sada beba bas lepo videti....inace se ovde placa i 2d i 3d i 4d...i svaki ima razlicitu cenu naravno...mi smo uzeli 2d za svaki pregled jer nam je lekar tako preporucio...jednom prilikom nam je pokazao kako izgleda 3d i 4d i rekao nam je da je najlepse pri kraju da se uradi taj ultrazvuk jer se tada beba najlepse namesti i vidi...on se inace posebno placa 40€...
|
|
 |
PedjaS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 66
Datum registracije: 10 Dec 2006 Poruke: 39 Mesto: Beograd

|
|
Draga Sandra,
Najbolje je uraditi 4D između 24 i 32-34 nedelje trudnoće. Posle tog perioda beba je velika zauzima dosta prostora u materici, tako da nema dovoljno vode između nje i zida materice što je neophodno za dobru 4D sliku (tzv.surface mod).
Srećno Dr PeđaS
|
_________________ beli mag u službi čoveka! |
|
|
|
 |
Sandra H. Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 123

|
|
ja sam sada u 31 nedelji trudnoce a pregled mi je pocetak 32 nedelje tako da cu tada uraditi 4d ... u svakom slucaju dr peda hvala na toj informaciji ... bas mi je pomogla...Pozdrav
|
|
 |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~

|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd

|
|
Posle ovoliko napisanog u korist 3-4D ultrazvuka,sada mi je zao sto sebi nisam priustila da uzivam u njegovim blagodetima
Ali iskreno se nadam da ce se moj dever jednoga dana ozeniti,pa kada mi jetrvica bude trudna,uzivacu u pogledu na njenu bebu,kad vec nisam svoju gledala
|
|
|
|
|
 |
bibilibi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 128 Mesto: Nis

|
|
Ja sam radila 4D u sedmom mesecu trudnoce, prosle godine.
Trudnoca mi je bila ne bas dobra, imala sam kontrakcije, bolove i krvarenja dosta cesto.
Ja sam jedva cekala da uradim taj ultrazvuk, da se uverim da je sve u redu, a onda kad sam videla snimak bebe, jao to je neopisivo iskustvo.
Volela bih opet da zatrudnim, ali kad se setim prve trudnoce i mojih bolova, odmah odustajem od te ideje.
|
|
|
|
|
 |
nona s Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 11

|
|
Sa mojom trudnocom je sve bilo OK tako da sam pozitivno osetila iskustvo 3D snimka.Videla sam svoju devojcicu u 4-5 mececu trudnoce bila je prelepa a kada se rodila bila je kao i na slici.
|
_________________ NONA S |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|