:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Koji net imas???Moj drug ima problema s 8-icom,stalno mu se gasi ali izvalio je da je to do proxy podesavanja kod naseg internet provajdera,stalno mu ispada i iskljucuje se ako ti je to problem pokusaj da skines 8.1 a ako i on ne radi vrati se na 7.5....jer definitivno 8.0 ima jako puno problema (kojih ja na srecu nisam iskusiodok sam ga koristio,...)
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Iman dsl-iskon. Moj msn privatni radi normalno, nemam ni 20 kontakata na njemu, al odem na msn, domačeg, čim se logujem ugasi mi se odmah ili za 2 minute. Sa druge strane mi kažu da je možda opterečenje msn-a. Al ja u to sumnjam. A da se vratim na 7.5, nema šanse, nemogu.
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
JEl zna neko kako da pokrenem igre sa svojim kontaktima u ovom nowom windows LiVE messenengeru, Kliknem na onu sliku sa kartom i sahovskom figurom i on mi kaze da nema raspolozivih igara i aktivnosti , sta da radim da mi se opet vrate igre i da mogu da ih igram >>>>>??
pomagajte ljudiII. I ako neko zna gde da nabavim msn 7.5 jer ovaj novi je sra**e... POmagajtee!!!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ukucaš "msn" na Google. Iskoči ti link s kog možeš da "skineš", klikneš na to, iskoči ti spisak verzija, ti odabereš jednu i to ti je to.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
|
Očeli mi neko objasnit na msn-u kad pišem nekome, zašto mi se vračaju poruke? Nije kod svakoga, al ima njih par. Dali je do msn-a nešto ili?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poruke ti se vracaju , zato sto verovatno korisnik nije primio poruku, pa se poruka tebi vrati sa naglasenjem da korisnik nije primio poruku,,,,
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
|
|
|
markozutic je napisao/la sledeće: | Poruke ti se vracaju , zato sto verovatno korisnik nije primio poruku, pa se poruka tebi vrati sa naglasenjem da korisnik nije primio poruku,,,, |
Znam i ja to, al zašto je online a ne prima?? to već dva dana tako. Online je a ne prima poruke? I njih troje. Ko šta reko nisu svi, nego pojedini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
znam , to se MSN je jako zabagovan,,, kad je neko offline, kod tebe moze pisati da je jos uvek online,,,ili ako je tome kome saljes poruku internet slab ili skida nesto sa neta, on je online ali MSN nije u stanju da mu isporuci poruku,,,, ima 100 razloga,,,,.. To je do MSN-a, tu nemozes nista da uradis....
|
|
|
|
|
|
|
|
Iman msn live 8.1. Problem je samo, šta mi je neko veče tražija novu verziju da instaliram, a prije toga je radio super. Kako san morala da instaliram to šta je tražija, od tad mi ne radi ako ima na njemu ima previše kontakata. Izbacuje. Neznan zašto. Drugi mi nalog koji iman jako malo kontakata, radi. Al drugi neče. Ako može mi ko objasniti u čemu je stvar, il pomoći ikako. Hvala puno.
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Vilenjakinja je napisao/la sledeće: | Iman msn live 8.1. Problem je samo, šta mi je neko veče tražija novu verziju da instaliram, a prije toga je radio super. Kako san morala da instaliram to šta je tražija, od tad mi ne radi ako ima na njemu ima previše kontakata. Izbacuje. Neznan zašto. Drugi mi nalog koji iman jako malo kontakata, radi. Al drugi neče. Ako može mi ko objasniti u čemu je stvar, il pomoći ikako. Hvala puno. |
Ja bi ti preporucio da skines verziju 8.1 i da je instaliras,verzija 8.1 po meni je najbolja i ne bi je nikada menjao, iako izlaze stalno nove i nove verzije msn-a ja sam se zadrzao na 8.1 i prezadovoljan sam, evo ti link...
http://rapidshare.com/files/52369090..._nous.exe.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fala ti, al meni je verzija 8.1. prije mi je radija, al sad koči mnogo. Nešta mi je tražija da instaliram, al verzija je ista. Provjerila sam. Možda je negdje drugi problem.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
marko14 je napisao/la sledeće: | Vilenjakinja je napisao/la sledeće: | Iman msn live 8.1. Problem je samo, šta mi je neko veče tražija novu verziju da instaliram, a prije toga je radio super. Kako san morala da instaliram to šta je tražija, od tad mi ne radi ako ima na njemu ima previše kontakata. Izbacuje. Neznan zašto. Drugi mi nalog koji iman jako malo kontakata, radi. Al drugi neče. Ako može mi ko objasniti u čemu je stvar, il pomoći ikako. Hvala puno. |
Ja bi ti preporucio da skines verziju 8.1 i da je instaliras,verzija 8.1 po meni je najbolja i ne bi je nikada menjao, iako izlaze stalno nove i nove verzije msn-a ja sam se zadrzao na 8.1 i prezadovoljan sam, evo ti link...
http://rapidshare.com/files/52369090..._nous.exe.html |
pise file not found
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|