www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Privatne Srednje Skole?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam za to!!! Kao i za privatne fakultete. Toi su kupljene diplome (uglavnom) a znanja nema!

Ed Hunter
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 18 Mar 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam u srbiji prvenstveno za drzavne skole...Privatne su ovde, kao sto mnogi kazu, za one koje imaju para, a apsolutno nista ne uce i umesto da bacaju pare na nesto tako glupo bolje bi bilo da shvate da treba malo da se pomuce i da izvuku kakve-takve ocene iz drzavne i da u isto vreme imaju sve one pare...U americi i u mnogim zemljama u evropi su cenjene privatne skole jer tamo se mnogo vise uci i ucenici ne mogu da se ponasaju kako hoce(kao ovde, recimo, gde mogu da rade sa nastavnicima maltene sta im se prohte). I nase drzavne skole malo preteruju. Gradivo je, po mom misljenju, malo pretrpano (barem za uslove koji se pruzaju u nasim skolama). Evo primer: Ja idem u OS sveti Sava, Avalska 8 gde je teren za fudbal (ako se to uopste moze nazvati terenom) pun rupa. I eto ja sam tu zaradio distorziju noge na fizickom bas zbog tih rupa. Nedelju dana lezim kuci, gubim od nastave. Al sam zato uplatio osiguranje pa sam dobio pare.

I am the clansman...Freedom

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da one mogu da nude bolje obrazovanje, ali da kod nas to i nije tako izrazeno. Mislim da su drzavne srednje skole sasvim dobre.

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam zato sto je to za mamine i tatine i smatram da se tamo nemogu nauciti osnovna pravila zivota i smatram da je drzava sposobna da omoguci dobro obrazovanje svima. I kakva je to skola kada se ne moze pasti na porpavni? Nemas onda volju da ucis!

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 9:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

colovic_vladan je napisao/la sledeće:
kakva je to skola kada se ne moze pasti na porpavni? Nemas onda volju da ucis!

sa ovim se slazem

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod nas ima jedna,kazu da i nije toliko dobra,tu uglavnom idu djeca funkcionera i ostalih.

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da ljudi imaju pogrsno misljenje o privatnim skolama.. jer uglavnom kad se pomenu privatne skole, svi pomisle kako su ti djaci neki foliranti koji placaju da ne bi pali i tako te gluposti..
ja iskreno ne vidim nista lose u tome sto sa nastavnikom mozes normalno da pricas u vezi svega.. mnogo je bolje nego da ti nastvanici uteraju strah u kosti pa ne mozes ni da beknes.. dalje, u privatnim skolama su odeljenja manja, i onda se veca paznja poklanja ucenicima, pa onda i da oces i da neces nesto ces nauciti.. i nista licno, ali ako neko ide u skolu samo jer mu je izazov da ne padne na popravni, onda cemu za dzabe ides u skolu i trosis vreme kad i onako i ovako neces nista izvuci iz toga??

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 09, 2007 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam puno para tako da su me moji odlucili upisat u privatnu skolu i preporucujem svakome tko zeli upisati privatnu, da je privatna bolja nego drzavna... Wink

~ Banetova Žena ~

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srednju sam zavrsila u privatnoj skoli, jeste da je dosta skupa ali te niko ne maltretira itd... i zahvalna sma roditeljima sto nisam morala u drzavnu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Privatne Srednje Skole? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon