:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Uf..puno toga ja misLin.... Chesto nekad i previshe.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Zasne Odomaćeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 05 Maj 2008 Poruke: 1126 Mesto: Bijeljina

|
|
Sto manje mislim to je bolje kad se udubim u misli onda vec pocinje da postaje tesno u mojoj glvai i tad obicno mislim nekad jesam budala ma odo u grad da se isetam i izduvam i to je to i vise nemislim hahahha
tad se zezam
|
_________________ Ti si moj trenutak i moj san
i sjajna moja rec u sumu
i samo si lepota koliko si tajna
i samo istina koliko si zudnja. |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Trudim se da mastam samo o realnim stvarima tj. o onome sto mi se sutra moze stvarno desiti...Mozda to malo ulepsam, ali ne prelazim granicu realnosti, i tako mi odgovara, kada imam nadu da ce se ta mastanja ostvariti.
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
siroko mi polje
ne bih mogao da zivim bez misli...
mastam... ideje mi se tada stvaraju u glavi... razne kreacije...
uglavnom su mastarije u granicama normale, realnosti... nesto sto zaista mogu da izvedem... mozda ne u datom momentu, ali ako se zaista potrudim... cuda su moguca...
no... ne dozvoljavam da me misao sputava... slobodna je i besplatna... zasto je ne bih ucinio neprocenivom...
potrebno mi je da razmisljam... misao mi je na pocetku liste stvari potrebnih za zivot... nije bitno da li je prva ili druga... ali je od vitalnog znacaja...
pozitivna misao me cini boljim i jacim... dok me negativna u celosti oslabljuje...
meni je neophodno da razmisljam... i dokle god je tako, i dok ima pozitivnih misli u meni osecacu se vrlo zivim... pomenuh "osecacu" ...
misao i emocija u kombinaciji... za mene vrlo spojivo... i cini me covekom svesnog sebe samog i svog postojanja...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
misle mene gone sve do vasione...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
 |
VuL0 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Jun 2008 Poruke: 1

|
|
a ja maštam posve druge stvari.
ja maštam o tome da ljudi ne bi bili diskriminirani.jer još uvijek ne znam zašto netko vrijedi manje od nekog drugog.
živim u sloveniji al dolazim iz crne gore. i ne sviđa mi se kako na slovenačkih forumih berem različite uvrede i ostalo.
svi živimo na balkanu.al puno ljudi se toga stidi.
i to mi se uopšte ne sviđa
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | Kako možemo imati misli sa kojima će mo ostvariti sve što hoćemo? |
Jednostavno sve zavisi od intelektualnosti i snalažljivosti u rešavanju problema.
Citat: | Kako misliti samo ono što je dobro za nas? |
Nemoguće je misliti samo ono što je dobro za nas, jer nekad neka pomisao koja nam se učini genijalna, kasnije biva fatalna po nas. Sve zavisi u kakvoj smo situaciji.
Citat: | Kako kontrolirati misli? |
Nemam ih potrebe kontrolirati, jer su već ukroćene.
Citat: | Ljudi sa psihozama i depresijama nisu u stanju kontrolirati svoje misli a lijekovi im ponekad ne pomažu.
Rijetki uspijevaju ukrotiti svoje misli do kraja.
Kako vi u tome uspijevate i da li se mučite sa time? |
Za sad sam zdrava, tako da se ne mučim sa kontrolisanjem misli.
Citat: | Da li češče razmišljate ili maštate? |
Ne volim maštanje, volim samo realnost, pa kakva je takva je. Ne volim maštati jer se plašim da će nakon te sreće, doći surova realnost i da će mi biti teže nego da sam od početka sagledala realno situaciju.
Citat: | I u razmišljanju ste slikoviti ili samo podatke imate u glavi? |
Sve je to izmešano i tako je najbolje. Uvek se ima o čemu razmišljati a da to nije maštanje.
Citat: | Koliko u maštanju imate misli koje smatrate bitnima za život? |
Rekoh već da retko maštam, ali i kada me to zadesi, sve je bitno za život. Moje misli se uglavnom svode na planiranje protkano delićima mašte o životu mene i mog muža. Često maštam kako će nam biti kada dođu deca itd.
|
|
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
Blago onima koji ne znaju da razmišljaju! Njima je uvek lepo...
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Mastam ujutro,mastam u podne, uvece,bukvalno ceo dan,masta me obuzima do pozne noci dok ne utonem u dubok san
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|