:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
neodgovoran prema poslu...time i prema meni..prema nama...želiš li ti da jednoga dan tvoj muž jednostavno kaze da ne ide vise na posao...nije li to neodgovorno prema tebi..vasoj obitelji..po meni je...neodgovornost ne volim...
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Da li vam je i koliko bitno da je muskarac pored vas uspesan u onome cime se bavi?
Da li biste bile sa muskarcem koji je manje uspesan od vas?
Primer: Losiji je student/ucenik od tebe, zabrsio je samo srednju a ti fakultet, radite u istoj ili razlicitoj firmi a ti si na visem polozaju od njega, imas vecu platu od njega... |
Ne bi mi to smetalo. Ono sto je bitno je da me postuje i da se volimo. E, sad, ovakva situacija povlaci i drugo pitanje! Kako ce reagovati muskarac ako mu je zena uspesnija? Mnogima to smeta i opasno im pogadja ego.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Ne smatram uspesnim muskarcem onog koji zaradjuje vise od mene, na boljem je polozaju ili je dobar/bolji ucenik.
Za mene je uspesan onaj koji, iako mozda zaradjuje daleko manje od mene, nije iskomplexiran i ume da se nosi sa tim.
Bitno mi je da je vredan i da se trudi. Ne da ga je sram reci da trenutno nije pri novcu, ili da se nesto na tom osnovu ustrucava pred okolinom.
Vazno mi je da je optimista, da ima ponos i dostojanstvo, pa makar obradjivao njivu.
Ako nesto ne podnosim, to su iskomplexirani muskarci! |
respekt, eli...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Uopste nije bitno da li je ili ja uspesniji! Jedino sto je vazno je da ga ja volim! Lovu imati je ok, ali na svaki nacin da se dodje do nje mrzim!
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
bitno mi je da je muskarac pored mene uspjesan...ne mogu da zamislim da ja za godinu dvije budem magistar a on ima samo srednju skolu i ne radi nista u zivotu. ne kazem da mora imati neki fakultet ali mora biti uspjesan ili kao sportista ili u nekon drugom poslu kojim se bavi.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
sunce_33 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 25 Okt 2005 Poruke: 210 Mesto: Krefeld / Cuprija
|
|
Uspeh... sve zavisi o tome kako ko definise tu rec... za mene je uspeh ako ja stojim iz svog partnera i kroz to on ima volju za sve. Znaci, da svoje ideje koje su mu u glavi na neki nacin uspesno realizuje. Stojacu do toga i ako se ne slazem uvek s tim. Svako svoje iskustvo na bilo koji nacin stekne. Ako nisam saglasna sa idejam ja cu da mu kazem zasto. Na njemu je da li ce on to da uradi ili ne, ne mogu na to da uticem niti hocu, jer ce mene kriviti jednoga dana da sam ga sputavala.
Ako jednog dana ostane bez posla, opet cu da stojim do njega ako vidim da se ne oslanja samo na to da ja nesto radim a on da uziva i zivi na troskove drugih. Jer, kao i muskarci ne volim ni ja "sponzorusa". Ako radi i zaradjuje manje od mene opet ce da delimo ono sto imamo i da raspolazemo zajedno. Zato imam partnera da zajedno raspolazemo o parama, da zajedno donosimo odluke. Nije mi bitno da li ima faks ili ne, bitno mi je da posten i da zna sta znaci rec odgovornost i kao sto je vec receno: da nije iskompleksiran, da mene ponizava samo da bi sebe digo. To mi ne treba!
Ne treba mi niko ko ce da me izdrzava, jer sama zaradjujem svoje pare. Partnera volim zato sto je osoba koja me nasmejava, koja me voli kao sto ja njega, s kim zelim da provedem zivot.
|
_________________ Voleti i biti voljen... sve drugo nema smisla. |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Da li vam je i koliko bitno da je muskarac pored vas uspesan u onome cime se bavi?
Da li biste bile sa muskarcem koji je manje uspesan od vas?
Primer: Losiji je student/ucenik od tebe, zabrsio je samo srednju a ti fakultet, radite u istoj ili razlicitoj firmi a ti si na visem polozaju od njega, imas vecu platu od njega... |
Nije mi bitno da li će zaradjivati više od mene... imati bolje ocene... ili završiti 5 fakulteta... to ne znači ništa ako on nije psihički jaka osoba, ako je tatin sin koji je dobro situiran i koji je navikao da se za sve izbore mamica i tatica... (bez uvrede onih koji se u tome pronalaze)... Može da bude i bez ičega ako znam da je vredan i da ima jak karakter kao i da je optimista u životu... Treba da bude uspešan u svojim ličnim kriterijumima... ostalo sve dodje i prodje...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
marijaandj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
Meni bi smetalo da je on puno vise uspesniji od mene.
Ipak je najbolje biti na priblizno istom nivou. To sigurno.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Uspesni muskarici- svakako da ih "negujem" u svom zivotu. Ali da li ima bolji prosek od mene ili da li je na visem polozaju ili obrnuto. Nije bitno za opstanak nase veze. Bar ne s moje strane
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Meni je bitno da je zadovoljan cime se bavi,da ima platu,da ne ceka na mene sutra i sta je on zavrsio to je njegova stvar.....
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ja mislim da to ne igra neku veliku ulogu ali se dobro secam da mi je mama jednom pricala da se brak dvoje ljudi koje poznaje raspao jer su radili razlicite poslove i ta zena je bila uspesnija,a i poslovi su im se bitno razlikovali.
Grobar-priznata doktorica
Pa sad,ne znam sta da mislim...
Kad nekog volis,potrebno ti je da te hrani njegova sreca a on je izmedjuostalog srecan jer u necemu uspeva,ili ne uspeva...tako da,mislim da je to sve vezano na neki nacin.
Nista se ne bi promenilo ako bi partner bio uspesniji od mene ili obrnuto...sve dok jedan od nas dvoje ne bi poceo da se oseca manje vrednim.
Ili kad bi ta razlika pocela da remeti neke stvari...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis
|
|
da bude uspesan u svom poslu, ali od mene uspesniji biti ne moze
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|