www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uspesan muskarac
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neodgovoran prema poslu...time i prema meni..prema nama...želiš li ti da jednoga dan tvoj muž jednostavno kaze da ne ide vise na posao...nije li to neodgovorno prema tebi..vasoj obitelji..po meni je...neodgovornost ne volim...

**hell&granger neka vam je sa srećom**

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Re: Uspesan muskarac Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Da li vam je i koliko bitno da je muskarac pored vas uspesan u onome cime se bavi?
Da li biste bile sa muskarcem koji je manje uspesan od vas?
Primer: Losiji je student/ucenik od tebe, zabrsio je samo srednju a ti fakultet, radite u istoj ili razlicitoj firmi a ti si na visem polozaju od njega, imas vecu platu od njega...

Ne bi mi to smetalo. Ono sto je bitno je da me postuje i da se volimo. E, sad, ovakva situacija povlaci i drugo pitanje! Kako ce reagovati muskarac ako mu je zena uspesnija? Mnogima to smeta i opasno im pogadja ego.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
Ne smatram uspesnim muskarcem onog koji zaradjuje vise od mene, na boljem je polozaju ili je dobar/bolji ucenik.

Za mene je uspesan onaj koji, iako mozda zaradjuje daleko manje od mene, nije iskomplexiran i ume da se nosi sa tim.
Bitno mi je da je vredan i da se trudi. Ne da ga je sram reci da trenutno nije pri novcu, ili da se nesto na tom osnovu ustrucava pred okolinom.
Vazno mi je da je optimista, da ima ponos i dostojanstvo, pa makar obradjivao njivu.

Ako nesto ne podnosim, to su iskomplexirani muskarci!

respekt, eli...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uopste nije bitno da li je ili ja uspesniji! Jedino sto je vazno je da ga ja volim! Lovu imati je ok, ali na svaki nacin da se dodje do nje mrzim!

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitno mi je da je muskarac pored mene uspjesan...ne mogu da zamislim da ja za godinu dvije budem magistar a on ima samo srednju skolu i ne radi nista u zivotu. ne kazem da mora imati neki fakultet ali mora biti uspjesan ili kao sportista ili u nekon drugom poslu kojim se bavi.

sunce_33
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 25 Okt 2005
Mesto: Krefeld / Cuprija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uspeh... sve zavisi o tome kako ko definise tu rec... za mene je uspeh ako ja stojim iz svog partnera i kroz to on ima volju za sve. Znaci, da svoje ideje koje su mu u glavi na neki nacin uspesno realizuje. Stojacu do toga i ako se ne slazem uvek s tim. Svako svoje iskustvo na bilo koji nacin stekne. Ako nisam saglasna sa idejam ja cu da mu kazem zasto. Na njemu je da li ce on to da uradi ili ne, ne mogu na to da uticem niti hocu, jer ce mene kriviti jednoga dana da sam ga sputavala.
Ako jednog dana ostane bez posla, opet cu da stojim do njega ako vidim da se ne oslanja samo na to da ja nesto radim a on da uziva i zivi na troskove drugih. Jer, kao i muskarci ne volim ni ja "sponzorusa". Ako radi i zaradjuje manje od mene opet ce da delimo ono sto imamo i da raspolazemo zajedno. Zato imam partnera da zajedno raspolazemo o parama, da zajedno donosimo odluke. Nije mi bitno da li ima faks ili ne, bitno mi je da posten i da zna sta znaci rec odgovornost i kao sto je vec receno: da nije iskompleksiran, da mene ponizava samo da bi sebe digo. To mi ne treba!
Ne treba mi niko ko ce da me izdrzava, jer sama zaradjujem svoje pare. Partnera volim zato sto je osoba koja me nasmejava, koja me voli kao sto ja njega, s kim zelim da provedem zivot.

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 2:28 am    Naslov poruke: Re: Uspesan muskarac Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Da li vam je i koliko bitno da je muskarac pored vas uspesan u onome cime se bavi?
Da li biste bile sa muskarcem koji je manje uspesan od vas?
Primer: Losiji je student/ucenik od tebe, zabrsio je samo srednju a ti fakultet, radite u istoj ili razlicitoj firmi a ti si na visem polozaju od njega, imas vecu platu od njega...

Nije mi bitno da li će zaradjivati više od mene... imati bolje ocene... ili završiti 5 fakulteta... to ne znači ništa ako on nije psihički jaka osoba, ako je tatin sin koji je dobro situiran i koji je navikao da se za sve izbore mamica i tatica... (bez uvrede onih koji se u tome pronalaze)... Može da bude i bez ičega ako znam da je vredan i da ima jak karakter kao i da je optimista u životu... Treba da bude uspešan u svojim ličnim kriterijumima... ostalo sve dodje i prodje...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

marijaandj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni bi smetalo da je on puno vise uspesniji od mene.
Ipak je najbolje biti na priblizno istom nivou. To sigurno.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uspesni muskarici- svakako da ih "negujem" u svom zivotu. Ali da li ima bolji prosek od mene ili da li je na visem polozaju ili obrnuto. Nije bitno za opstanak nase veze. Bar ne s moje strane Cool

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je bitno da je zadovoljan cime se bavi,da ima platu,da ne ceka na mene sutra Mr. Green i sta je on zavrsio to je njegova stvar..... Wink

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da to ne igra neku veliku ulogu ali se dobro secam da mi je mama jednom pricala da se brak dvoje ljudi koje poznaje raspao jer su radili razlicite poslove i ta zena je bila uspesnija,a i poslovi su im se bitno razlikovali.
Grobar-priznata doktorica
Pa sad,ne znam sta da mislim...
Kad nekog volis,potrebno ti je da te hrani njegova sreca a on je izmedjuostalog srecan jer u necemu uspeva,ili ne uspeva...tako da,mislim da je to sve vezano na neki nacin.
Nista se ne bi promenilo ako bi partner bio uspesniji od mene ili obrnuto...sve dok jedan od nas dvoje ne bi poceo da se oseca manje vrednim.
Ili kad bi ta razlika pocela da remeti neke stvari...

ENA_Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 11 Jul 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da bude uspesan u svom poslu, ali od mene uspesniji biti ne moze

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Uspesan muskarac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon