:: |
Autor |
Poruka |
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
kako da se ne palimo na mlade mame svi se pale na njih!!
kao mlada a iskusna
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Slazem se da je u pitanju sex bez obaveza!
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
tako je bre
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
zato sto bolje izgledaju od starih udatih zena
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ne znam..ja ovo prvi put cujem.ne verujem da je to bas tako..zasto bi bilo ?..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Meni se cini da je onda tako samo u Splitu Jer ovo sta kaze Ametist heart je istina! Ali cak vise za mlade udane MAME!!! Muskarci dole se poredaju na rivi, sjede u kaficima i iza tamnih suncanih naocala bacaju svakakve (tihe) komentare vezane za mlade mame koje guraju u kolicima svoje dijete. To ih napaljuje! Nemam pojma zasto! Jednom sam to bas pitala svoje prijatelje, i oni su rekli da ne mogu to ni samo objasnit, ali da je tako, uzasno ih to napaljuje.
kad bi neka prosla samo bi se culo tiho: 'Oooooooooo daaaaaaaaaa...!'
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
zato sto bolje izgledaju od starih ?!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Zabranjeno voće, tuđe slađe, kako hoćete, svodi se na isto
Znam i ja po reakciji muškog sveta iz moje okoline kako 'otkidaju' na zgodne mame koje guraju kolica Mada, otkidamo i mi na zgodne tate koje to isto rade
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ja ne otkidam toliko na njih. Mislim, jeste tacno to da je:"tudje sladje". Mene vise privlace devojke/zene sa nekih 30tak god, poslovno obucene. Znate ono? Crne kozne cizme i suknjica koje zajedno otkrivaju deo nogu oko kolena. I taj deo je prekriven najlon crnim carapama. Gore neki lep sako, grudi ne moraju da budu bas padljivo izbacene.
Pocinjem da balavim.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Meni se cini da je onda tako samo u Splitu Jer ovo sta kaze Ametist heart je istina! Ali cak vise za mlade udane MAME!!! Muskarci dole se poredaju na rivi, sjede u kaficima i iza tamnih suncanih naocala bacaju svakakve (tihe) komentare vezane za mlade mame koje guraju u kolicima svoje dijete. To ih napaljuje! Nemam pojma zasto! Jednom sam to bas pitala svoje prijatelje, i oni su rekli da ne mogu to ni samo objasnit, ali da je tako, uzasno ih to napaljuje.
kad bi neka prosla samo bi se culo tiho: 'Oooooooooo daaaaaaaaaa...!' |
Jel da Moytsa? Mislila sam nazvati temu mlade udane mame, ali mi se cinilo bezveznije, pa sam se ipak zaustavila na mlade udane zene. Jer kad u nas muskarci vide neku dobru curu sa kolicima, odmah polude... Neznam sto ih to privlaci kod njih. Ali nazalost, ovaj nas grad je totalno s*eban, pa vidim da takvih redikula ima samo kod nas.
Ali sto je jos gore, u nas 90% mladih mamica obuce minicu neku sexy usku majicu, kolica u rukue i idu da secu riviom...dakle, jednim dijelom i one izazivaju.
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Ja ih ne gotivim bas toliko, ali svi znamo da je najsladje zabranjeno voce! Jos ako se ona malko zaljubi u vas, a muza ne moze i ne zeli da ostavi, privlaci muskarca jakoooo, a drugo i mlada je lepa.....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
pa tudje sladje to je jedino objasnjenje koje ja imam a ako se desi i da gura kolica to je jos bolje ne znam to da objasnim ali je tako
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|