www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sta ako....
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cu da radim sta ja hocu...a ona moze samo da mi prebaci ako pravim budalu od sebe i nje,ali to nece nikada da se desi!

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

napijas li se ti pred devojkom?

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne pijem, i mislim da je to bezweze, nije bezweze popiti malo, ali da se neko narolja kao swinja, to mislim da je bezweze...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 4:20 am    Naslov poruke: Re: sta ako.... Na vrh strane Na dno strane

zmaj_na_kvadrat je napisao/la sledeće:
sta ako vi pijete, a vasa devojka misli da je to samo nacin da privucete paznju.....devojka ili pice, pitanje je sad????

Ciju paznju??? Ajd se malo pojasni!
Koliko se pije, casa, dve, ili 10+ casa???

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tezak izbor hahahahaha Pa naravno devojka(ako mi nesto znaci)

limun001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jan 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno djevojka, mozes da se napijes kada izađes bez nje

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako sam vec malo vise popio
onda cu uzeti pice
jer onda je kasno
nemogu se vise kontrolisati

nije tako strasno kako zvuci:-)

Sonezi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 07 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 7:31 pm    Naslov poruke: gs Na vrh strane Na dno strane

Pa da ne pijem ne bi mi bile lepe ...

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednostavno stvari nisu za poredjenje...
Mislim glupo je da ti devojka brani da pijes, kad pijes pa ona je tu..kakvo privlacenje paznje mislim gluposti.
Kao ono vidi ovaj popio pola lokala....koga to jos privlaci vise?

Mislim nisu stvari jednostavno za poredjenje....

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 09, 2007 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako bezvezna tema... Shocked

devojku naravno...

*Alaska_lady*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne razumem te devojke koje non stop zvocaju dechku oko pica.....koliko puta ja zajedno sa njim popijem.....pa ljudi smo.......e sad druga je stvar ako je on neki kreten pa se pred njom napija..........to ne razumem........chemu takvo ponashanje.....pa posle ona treba da ga vodi kuci ili shta????.....meni jedino jako smeta kada mi dechko dodje pijan.....ako se vec napio kao stoka onda nema potrebe da se druzimo tada.........to je pokazivanje neposhtovanja prema devojci......ali sve u svemu ne zvocam momcima ako imaju mere.......vec podelimo....... Smile ......samo mislim da je malo chudno birati izmedju devoje i pica...................al ajde....... Confused

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Alaska_lady* je napisao/la sledeće:
Ja ne razumem te devojke koje non stop zvocaju dechku oko pica.....koliko puta ja zajedno sa njim popijem.....pa ljudi smo.......e sad druga je stvar ako je on neki kreten pa se pred njom napija..........to ne razumem........chemu takvo ponashanje.....pa posle ona treba da ga vodi kuci ili shta????.....meni jedino jako smeta kada mi dechko dodje pijan.....ako se vec napio kao stoka onda nema potrebe da se druzimo tada.........to je pokazivanje neposhtovanja prema devojci......ali sve u svemu ne zvocam momcima ako imaju mere.......vec podelimo....... Smile ......samo mislim da je malo chudno birati izmedju devoje i pica...................al ajde....... Confused

u pravu si... tema je bas malo...pa...cudna... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> sta ako.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon