:: |
Autor |
Poruka |
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: |
SEX jeste na brzaka ali je i bez osecanja...Znaci ja/vi sada izadjemo napolje naletimo na prvu/prvog koja/koji bi opstio s nama i obavimo to i tu je kraj svemu...
A VODJENJE LJUBAVI je sex s ljubavnim nabojem i osecanjima koji moze da traje 2 sekunde ili 2 sata,da bude grubo i nezno al vazno je da su prisutna osecanja,i partner koga volimo i skojim cemo biti i nakon tog cina i skojim cemo taj cin ponavljati iznova i iznova zbog ljubavnog naboja i osecaja koje imate prema svom partneru...... |
To je to, sex mozes da upraznjavas sa svakim, a da vodis ljubav mozes samo sa jednom osobom.
|
|
|
|
|
|
lil_slatkica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 1 Mesto: The Truth Is Out There.....
|
|
držte lopova je napisao/la sledeće: | Ima još gorih izraza kojima se opisuje taj čin dve osobe suprotnog pola.
Sigurno da je nekad i reč " vodjenje ljubavi" delovala provokativno i bezobrazno.
Ima i dan danas starijih ljudi koji to nazivaju ašikovanje.
A onda su oni koji su plasiraju pomenutu reč posatali staromodni i zacementirao se termin seks.
Jednostavno, to je nešto što postalo uobičajeno za ovo vreme.
Meni je teška šabanija kad neko prilaz devojci naziva: pecanje, kraćenje itd.
Može udvaranje, to je ok. Ali ovo što sam pre toga napomenuo... |
slazem se
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ja vodim ljubav samo u krevetu...uz dugu predigru, uz puno neznosti, mazenja....Ljubav vodim kada imamo celu noc samo za nas. I naravno da ljubav vodim SAMO sa osobom koja mi znaci.
Termin - sex - koristim za odnos kao rezultat velike navale strasti i pozude...Kada se nema puno vremena...'ne vodim ljubav' u kolima, toaletu lokala ili na livadi
Jer tada zelim iskljucivo sex...Nije presudno da budem u vezi.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Ja vodim ljubav samo u krevetu...uz dugu predigru, uz puno neznosti, mazenja....Ljubav vodim kada imamo celu noc samo za nas. I naravno da ljubav vodim SAMO sa osobom koja mi znaci.
Termin - sex - koristim za odnos kao rezultat velike navale strasti i pozude...Kada se nema puno vremena...'ne vodim ljubav' u kolima, toaletu lokala ili na livadi
Jer tada zelim iskljucivo sex...Nije presudno da budem u vezi. |
kradeš mi riječi iz usta
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
zanimljivo po ovome ispada da je devojkama sve jedno dal se sexaju ili ne a ja bas mislio da je obrnuto
A iskreno palo mi je na pamet posto tako pricate o tome da nije presudno da budete u vezi da bi se sexale da nije ni cudo sto su momci navikli da se sexaju i sa onom kojoj to nesto znaci,... TOTALLY
|
|
|
|
|
|
jooj rizmal,
nigde ne stavljas znakove interpunkcije...
Aj sad ponovo, al da skapiramo sta si hteo da kazes
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
:p
rizmal je napisao/la sledeće: | Zanimljivo.. Po ovome ispada da je devojkama sve jedno dal se sexaju ili ne..A ja bas mislio da je obrnuto
A iskreno,sada mi je palo mi je na pamet posto tako pricate o tome.Da nije presudno da budete u vezi da bi se sexale.Onda nije ni cudo sto su momci navikli da se sexaju i sa onom kojoj to nesto znaci,... TOTALLY |
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | jooj rizmal,
nigde ne stavljas znakove interpunkcije...
Aj sad ponovo, al da skapiramo sta si hteo da kazes | e sada svatas:p
|
|
|
|
|
|
s'vatam
Ne znam odakle ti ideja da je devojkama svejedno da li imaju sex ili ne.
Sex je prirodna potreba koja, ako je vec izrazena kod muskaraca i zivotinja (seti se macki u februaru ), onda je valjda i kod zena ....
I tvoja devojka spava sa tobom jer ima tu zelju i potrebu...a ne, reda radi
I ne, meni licno nije presudno da budem u vezi da bih imala sex (Da se pogresno ne shvati - ne varam kada sam u istoj).... Ali tada nema ni govora o 'vodjenju ljubavi' jer ljubavi nema.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | s'vatam
Ne znam odakle ti ideja da je devojkama svejedno da li imaju sex ili ne.
Sex je prirodna potreba koja, ako je vec izrazena kod muskaraca i zivotinja (seti se macki u februaru ), onda je valjda i kod zena ....
I tvoja devojka spava sa tobom jer ima tu zelju i potrebu...a ne, reda radi
I ne, meni licno nije presudno da budem u vezi da bih imala sex (Da se pogresno ne shvati - ne varam kada sam u istoj).... Ali tada nema ni govora o 'vodjenju ljubavi' jer ljubavi nema. | sve je to komplikovano,...
Kod mene je prosto ili s devokom koju volim ili s nijednom 8) i svi zadovoljni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
jednostavno lakse je reci sex nego vodjenje ljubavi,bez obzira da li ti taj na koga se odnosi to sto kazes znaci nesto ili ne ,to je moj prijatelj rekao i ja ga podrzavam
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Za nekoga sve, za svakog po nešto
Ima onih koje su samo za 'bambusanje' (ovo sam rekla ko muško, a? ), tako da i za takve treba da postoji izraz, zar ne?
Sex je brz, strastan, 'podovatavanje' kako bih ja to rekla A vođenje ljubavi je...maximalno predavanje, uživanje u svakom cm, deliću sekunde...kad i vi vodite ljubav, a i ljubav vas vodi
Upražnjavam i jedno i drugo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|