:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
čizme sa punom petom..meni izgledaju kao one invalidske..uh sto to ne volim vidjeti
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Natpisi na zenskim pantalonama koji se nalaze - na guzi. Svi znamo onaj osecaj kada neko bulji u nas, pa makar nam bio iza ledja...
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
ja nikako ne volim fazon uvlacenja nogavica u cizme!!!
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | ja nikako ne volim fazon uvlacenja nogavica u cizme!!! |
ja to stalno nosim
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
maconja_no1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 118
|
|
sve je to prokleto sto se misli da je kao moderno jer nema ljepote do prirodne
i silikonske ljepotice i sve to sminka je samo bad za sve a to na kraju svi shvate zato ne i neeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
kao prvo i prvo estetska kirurgija nikad nije bila napravljena za glupiranje i izvođenje trikova na telu, već je u historiji izmišljana kako bi se pomoglo ženama koje su obolele od kancera dojke, pa da se ne bi osećale manje vredne....a sad što su i od toga ljudi napravili krivu Drinu..........ma ne mogu razmišljati o tome..............
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
one pantalonice tj. shorc malo iznad kolena...fak kako je to seljachki!!!
zatim ...chizme na spic onaj skrnavi...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
semidelux je napisao/la sledeće: |
zatim ...chizme na spic onaj skrnavi... |
u kojima ti noga izgleda 5 metara duga
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
patike za stiklom su ubedljivo najgore!
|
_________________ Nisam andjeo ja |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | one pantalonice tj. shorc malo iznad kolena...fak kako je to seljachki!!!
zatim ...chizme na spic onaj skrnavi... |
Te pantalone se zovu bermude. I meni su bile fuj. Kao i preterani spicevi na cipelama/cizmama, koji se nakon nedelju dana podignu na gore...
Takodje mi se ne svidjaju ona ogromna dugmad precnika 5-10cm bilo na kaputima, dzemperima i sl...Zatim suknje u "iscepanom" fazonu, sa kojih visi 101 spic razlicite duzine (uglavnom od sintetike)...Nisam ih nesto preterano vidjala kod nas, ali letos u Grckoj sve radnje su ih bile pune. Ne volim ni letnje, kratke haljine bez rukava, koje imaju rolku. I da, naravno, one cipelice sa tankim stiklicama visine 2 cm nikad ne bih obula na sebe...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
anngi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
slazem se sa vama donkele ali oni jastucici za ramena su najgori ko robot neki .seticu se jos toga pa cu dodati
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Kao i preterani spicevi na cipelama/cizmama, koji se nakon nedelju dana podignu na gore... |
Sad si me podsetila.
Kad su se pojavile te cipele sa dugim spicevima onda smo komentarisali da ta cura ne voli da igra fudbal.
Ukratko, ne volim spiceve. Nadam se da znate sta su czukljevi i koliko se tesko lece [a lako prave].
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|