:: |
Autor |
Poruka |
Wrathchild Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 65

|
|
SR 402m - 15.38 Yugo
Top Speed - 220 na satu(kazaljka zavrnula) lancia delta integrale kolko je tacno ???ko ce ga znat
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
najvecu brzinu sam postigo sa mercedesom slonom 4.2 od plavog mosta do auto komande 260 km mecka kojoj je skinuta blokada to joj je maksimum sto je mogla da razvije
|
|
|
|
|
 |
DENI@L Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 5

|
|
golf 2 gti 16v 230.Nije bila neka trka sto se navelo na pocetku sam protiv sebe.Navlacenje do maksimuma saltanje na 7000 obrtaja al bolje polako posle toga ne prlazim 150
|
|
|
|
|
 |
merjadok Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 72

|
|
Vreoci-Crljeni, 4km sa dobrim krivinama, ne znam koje vreme, ali uhvatili su me na 93km/h i to sam bio usporio. Sad cekam kaznu i uzimanje dozvole jer je dozvoljeno 40. Mislim da ću se smiriti na neko vreme.
|
|
|
|
|
 |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica

|
|
Podgorica- Bar 52 km za nešto jače od 27 minuta(do mjesta virpazar ispod 15 minuta sam bio).... Znači neka prosječna brzina oko 115km. Generalno put je pogibija živa, mnogo krivina a zatim nekoliko uzastopnih pravaca, put poznajem odlično i ne bih se usudio da "vozim na štopericu" bez poznavanja puta... Maximalna brzina mi je bila oko 180 sa ibizom 1.4 16V 103ks....
|
|
|
|
|
 |
n3xt Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok

|
|
50 minuta od zajecara do kladova to je 110 km prosecna brzina 160 i to za novogodisnje vece
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
 |
DjAvOlAk_cH Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 63 Mesto: vevey

|
|
svajcarska-VEVEY ----------> PETROVAC NA MLAVI za malo preko 14h preko nemacke, austrije i madjarske, oko 1800 km sa malim guzvama na granicu i prepirkama sa policajcima. u srbiju platio cetri kazne do kuce. sve u svemu lepa avantura a inace najvise vozio svog nissana 260km/h mada se nadam da sa novom azdajom povecam sebi maximalnu brzinu
|
|
|
|
|
 |
arsen lupen >>uncle Max<<

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586

|
|
Ne mogu se pohvaliti brzinskim rekordom ali da sam pretekao policiju na otvorenom putu brzinom od 150 km/h to mogu... zaustavili su me par km dalje ali su me brzo pustili bez prijave uz usmenu opomenu (i naravno malu čast)
|

Poslednja prepravka: arsen lupen datum Ned Avg 05, 2007 11:15 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
kvando Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 3 Mesto: BGD, V.B. Karaburma

|
|
Honda Accord.
Od makedonske granice do Beograda za 2 sata.
Najsporije vozim, kad zensku moram kuci da otpratim
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
kvando je napisao/la sledeće: | Honda Accord.
Od makedonske granice do Beograda za 2 sata.
Najsporije vozim, kad zensku moram kuci da otpratim  |
Da nije ovo ipak malo prebrzo i preterano...? Kolika ti je bila prosecna brzina?
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
kvando Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 3 Mesto: BGD, V.B. Karaburma

|
|
Slazem se, ali u Solunu sam izgubio 2 sata trazeci put ka Srbiji.
Putovanje kroz Makedoniju tacno 2 sata, pridrzavajuci se ogranicene brzine. Kroz Srbiju, noc nigde zive duse.
Brzina varira 190-200-210 km.
99. sam meckom (200D / 124) dosao za 3 sata, procescna brzina 140-160km.
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Hmm...Ja sam mislio da samo od granice sa MK do Nisa treba sat vremena... 'Bem li ga, totalno sam se pogubio...izgubio sam orijentaciju
Onda, svaka cast, dobar je to uspeh
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
|