:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Nisam stigla još ići ovdje u Bg-u jer mi nije karton ovdje nego u Zagrebu pa ću tamo lijepo posjetiti doktora. Samo da javim da je ono tiho zujanje samo kad legnem da spavam prešlo na zvonjavu i huuuujanje i u toku dana, u nekim trenutcima uopće ne čujem ljude koji pričaju na 2m udaljenosti.
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
slusas li cesto glasno muziku?
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ja malo po malo pa u pod-forumu Zdravlje
Da, kad izađem vani slušam glasnu muziku, mislim..adekvatnu za klub. A ja sam inače skoro cijeli dan tj kad sam na poslu kraj kompjutera čiji procesor i kuler će eksplodirat koliko se greju, to je takva buka da je možda to..? Ili sam se sad taaako izblamirala?
Ja ću svakako kod čika Doce, samo sam htjela to reći..
|
|
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Desi se i meni nekad da mi "zazvoni" uvo, ali to traje 2-3 sek. i stane! Ma nije to ništa... Slušajte muziku, ali ne preglasno!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|