www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da vidimo koliki smo dzentlmeni i kavaljeri???
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LaNa83 je napisao/la sledeće:
Makro je napisao/la sledeće:

Cvece kupuje ona osoba koja je nesto skrivila Laughing Laughing Laughing

tipicno balkansko razmisljanje.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes cvece kupuje romanticna osoba devojci koja je to zasluzila Wink ne kaze se dzabe "cvece cvecu"..veruj mi svaka devojka bi se cvecu odusevila sem ako je ne odusevljavas zveketom kljuceva od kola Rolling Eyes

Polako sestro, povuci rucnu! Gde vam je smisao za humor Question

Moju dragu ne interesuju niti kljucevi od kola niti cvece, niti sta drugo materijalno.
Na pocetku sam joj rekao da ne ocukeje cvece od mene, takav sam tip. Radije bih kupio neku lepu cokoladu, medu, zeku, pa i nekog slatkog malog misa gde pise volim te, nego cvece.

Na kraju krajeva, prava romanticna osoba ne treba nista da kupuje Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

vmiodrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 02 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:21 am    Naslov poruke: *** Na vrh strane Na dno strane

Da pratim je uvek kada ja idem po nju ali kada ona dolazi kolima onda nema potrebe, sto se tice cveca uvek sam za ali i prema zasluzi a sto se tice busa ustajem samo trudnicama mada se retko vozim busom...

vmiodrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:26 am    Naslov poruke: **** Na vrh strane Na dno strane

...takodje mislim da danasnje devojke ne zasluzuju toliku paznju jer ni one nisu nesto darezljive i vecina gleda kroz novac a ne ljubav i sto im vise pruzas i ugadjas to ces se losije provesti! Nazalost takva su neka moja iskustva u poslednjih par godina...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vmiodrag je napisao/la sledeće:
...takodje mislim da danasnje devojke ne zasluzuju toliku paznju jer ni one nisu nesto darezljive i vecina gleda kroz novac a ne ljubav i sto im vise pruzas i ugadjas to ces se losije provesti! Nazalost takva su neka moja iskustva u poslednjih par godina...
tu se slazem i ja iz mojih iskustava isto zakljucujem ali nekako ne dam da me to omete i da spadnem na njihove grane pa makar posle opet lose prosao...
Na kraju ce se videti koja valja a zbog te koja moze da naidje a valja ja i dalje imam da budem kavaljer i dzentlmen jer ne bi da ta moguca ok devojka ispasta zbog neke kucke koja je bila pre nje..

....tvoj i u dobru i u zlu....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 5:35 pm    Naslov poruke: Re: **** Na vrh strane Na dno strane

ili kraće rečeno: Kavalira nema jer nema ni dama

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:

ili kraće rečeno: Kavalira nema jer nema ni dama
kavaljera ima sigurno jer ja sam 1 od njih,a definitivno smo dosli do zakljucka da nema dama tako da dzaba sto ima jos nekolicina kavaljera...

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u pocetku ide sve,izvodjenje puno paznje uzivanje ...posle opada ali ostaje postovanje i dovoljno paznje

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad joj pruzim i previse.... ne ne bih svakoj posvetio paznju,jer ima dosta onih koje to ne zasluzuju

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vlada Z je napisao/la sledeće:
ponekad joj pruzim i previse.... ne ne bih svakoj posvetio paznju,jer ima dosta onih koje to ne zasluzuju
to se slazemo da paznju ne zasluzuju sve al ima onih i koje zasluzuju paznju i cak da ta paznja ka takvim devojkama koje to zasluzuju nikad ne moze biti dovoljnna i prevelika...

Crvena_Kiselina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jun 2006
Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

uk.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam malo pravilo po kome se ravnam i toga se drzim. Sa svakom se ponasam isto i od toga ne odstupam. Nisam totalni kavaljer, ukratko - ne preterujem, ali drzim neku normalu sto se tice toga.

Svaku devojku sa kojom sam izasao sam otpratio ako joj je bila potrebna pratnja ili cak samo drustvo onako usput. To mislim da je ipak ovih dana neka normala, s obzirom na sve oko nas.
Devojkama sa kojima ne izlazim otvaram vrata, ako sam ispred njih, naravno. Onima sa kojim izlazim, isto tako.
Cvece nikad ne kupujem jer mislim da je ne mastovito. To kad se budem ozenio, ali cak i onda, cvece traje dan-dva i sluzi samo da oraspolozi.

Kavaljerstvo ko kavaljerstvo, neko misli da ce mu to doneti vise srece sa devojkama, neko da je to jedini nacin na koji treba tretirati zenske osobe a neko da je sve to mlacenje prazne slame i da se u svemu tome gubi onaj pravi smisao zivota - ljubav i postenje.

*Crvena Kiselina*

Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! -

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 8:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Cvece nikad ne kupujem jer mislim da je ne mastovito. To kad se budem ozenio, ali cak i onda, cvece traje dan-dva i sluzi samo da oraspolozi.
Vidis gresis njima to cvece jako znaci,neke ga naprimer kao moja devojka osuse pa cuvaju da ih podseca na lepe trenutke ili slicno....

Citat:
Kavaljerstvo ko kavaljerstvo, neko misli da ce mu to doneti vise srece sa devojkama, neko da je to jedini nacin na koji treba tretirati zenske osobe a neko da je sve to mlacenje prazne slame i da se u svemu tome gubi onaj pravi smisao zivota - ljubav i postenje.
Taj koji misli da ce mu to doneti vise srece pa ne znam sta taj misli....
Da je to jedini nacin na koji cemo tretirati devojke taj je jos veci debil jer mozemo ih tretirati na milion naccina...
A ovi koji misle da je to sve mlacenje prazne slame o tome necu ni da komentarisem...

KAvaljerstvo je postovanje prema devojci,zivotna filozofija,nesto sto radis bez obzira na sve,bez ikakvog cilja....Jednostavno jer je to lepo,i zato jer je to ukazivanje paznje i postenja devojkama kojima treba da se zahvalimo za milion stvari(iako neke to nikad nece zasluziti),jer one to zasluzuju,....

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 9:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kavaljera ima mnogo vise nego dama.
Kad god sam glumio mangupa i nisam davao ni 5 para za odredjenu devojku, bio bezobrazan prema njoj, ona je letela za mnom kao muva bez glave; a kad sam prema devojci bio vise nego dobar i pazljiv, ona je bila sve gora. To je ono sto nikada necu shvatiti kod zena?! Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da vidimo koliki smo dzentlmeni i kavaljeri??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon