:: |
Autor |
Poruka |
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Ja cijenim ono sto imam, jer znam da mi je to najbolje sto mogu imati, i trudim se to ne ispustiti iz ruku, tj. ne izletiti iz njenog srca. Svaki dan mi uljepsava, iako je vidim 1-2 puta mjesecno Nazalost to vam je jedna losa stvar u vezi na daljinu, ali nije sve lose u vezi na daljinu, jer ja nju iz dana u dan, iz sata u sat, iz minuta u minut, iz sekunde u sekund, iz trenutka u trenutak sve vise volim, sve vise cijenim i sve vise sam zahvalan Bogu sto mi je poslao tako dobru osobu u zivot.
Da skratim... Volim je, cijenim je i cijenit cu je do kraja svog zivota!
|
|
|
|
|
|
dundja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 92
|
|
Da,da,da. Sasvim sam zadovoljan onim sto imam i trudim se da to cenim sto vise mogu
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
zaista postavljas odlicne teme....
da cenim ono sto imam...zivot me je naucio da vrlo lako mogu ostati bez svega sto imam...gubila sam mnogo puta i naucila sam lekciju...cenim ono sto imam to da definitivno...ljubav !!!! ljubav pogotovo!!! imam coveka kraj sebe u pravom smislu te reci...ni pod razno to ne zelim da izgubim..znaci mi mnogo i svesna sam toga...samim tim umem da cenim to...pre svega njega i samim tim ono sto imamo..i ko sto on kaze "vreme ce pokazati" al zaista zelim da to sto imamo traje citavu nasu malu vecnost...
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
cijenim koliko mogu, volim koliko želim i obožavam izvan svojih granica božanstva 8)
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
očigledno nisam cjenio ono šta sam imao, sad tek vidim, i sve bi dao da mogu da popravim stvari
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Ko god kaze da zna da ceni onoliko koliko treba taj laze!Covek je proklet i nikad nece znati sta ima dok to ne izgubi!
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ma covek je ponekad tako proklet.i ima najbolje, i ne zna dok ne izgubi...eh
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | zaista postavljas odlicne teme.... |
Hvala LaNa . Zelim samo da saznam misljenje o nekim stvarima koje i mene samu zanimaju. Volim da proucavam ljudsku psihu i ponasanje.
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Cjenim koliko mogu, bas kako je i sjena23 napisala.........
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
nikad ne cenim ono sto imam trazim mnogo vise
|
|
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
i vise od toga ,ali to ponekad nije dovoljno....
|
|
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
neznam baš da smo svesni šta imamo i da to čuvamo i cenimo, pre bih rekla da to shvatimo kada nekog izgubimo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|