www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedenje sunca?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
iiivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Beograd

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja licno ne mogu, ali verujem da ima i takvih

Bestija_NeOpravljiva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2005
Mesto: Banjaluka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vmirko je napisao/la sledeće:
Pa malo je cudno da zivimo samo od Sunca, ipak mi nismo biljke.

Ma ni biljke ne zive samo do sunca, potrebna im je i voda i neki minerali koje uzimaju iz tla. Very Happy

Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje.

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuo sam za takve stvari,ali to nije po meni nista idealno kao sto se to cini.Kao prvo pocinje se sa vegeteijanskom hranom,pa zatim prvo sa kuvanim,a zatim sa strogo presnim(nekuvanim ili "zivim") vocem i povrcem.Zatim se nastavlja sa meditacijom,tako da se postigne da telo "vegetira" kao biljka,to jest covek dovede sebe u neki oblik hibernacije ili anabioze(anabioza - stanje totalne "uspavanosti" nekog organizma:vitalne funkcije deluju kao mrtve,ali se mogu opet pokrenuti),tj. to se naziva i stanjem "nirvane".Jedan od retkih koji je uspeo da dostigne to stanje je bio i sam Buda.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

dzsap
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 17 Apr 2006
Mesto: zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 27, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svašata, pa opšte je poznato da čovek može živeti samo od sunca, bez da unosi hranu ili vodu,ali taj bi život trajao samo par dana! pa ko voli nek izvoli Twisted Evil

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je nemoguce a i medicinski je dokazano da osoba najduze moze da izdrzi bez hrane 21 dan... A bez vode 11!

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam čula za to, no za puno takvih sličnih stvari nisam čula Laughing
da mi je samo jedan dan vidjet kako su zapravo živjele Inke i Maye, možda bi nešto pametno i naučila

Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 8:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam cula da neko zivi od sunca i da je to uopste moguce

stimi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 02 Dec 2002
Mesto: off

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad cula da neko moze da zivi bez hrane,samo od sunca.

nikoljupco
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 29 Dec 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobra teorija, na zalost samo teorija.

zeus00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 22 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

baš me zanimatko može živjeti od sunca jer ja bi se spržio od vrućine!!!! ali svaka čast onima koji to mogu !!!!

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U emisiji "Na rubu znanosti" koja se emituje na HRT bila je tema o "Solarnim Jogijima" odnosno o ljudima koji su toliko savladali tu vestinu da mogu ziveti nedeljama pa i mesecima samo od energije Sunca (gledaju otvorenim ocima direkno u Sunce) i soljice vode. Cak se i Britanska vojska zainteresovala za to ali kako to onda biva istrazivanja i zakljucci su tajni

Mala_crvena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 26 Apr 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 01, 2007 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljiva teorija...pa stvarno bi se mogli potruditi i nabaviti nesto o tome...kako bez hrane i vode zivjeti...mozda je to bilo prije ili???ne kuzim..

prodi samnom kroz CRVENO...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Jedenje sunca? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon