www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jel se to ikom desava???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ok je to je kao devojka kad se pali ali u muskom fazonu...

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A jel mi moze iko reci sa nekom sigurnoscu jel moze djevojka ostati trudna od te "tecnosti"?

Hvala vam na vec pruzenim informacijama,ovaj forum je stvarno forum od pomoci Wink

grbiclazar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je sasvim normalno nemoj nista da se brines.

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dixy_24 je napisao/la sledeće:
E a ja nisam ginekolog...ali opusti se.

kakve veze ima ginekolog sa njegovim problemom?

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dae_Han je napisao/la sledeće:
A jel mi moze iko reci sa nekom sigurnoscu jel moze djevojka ostati trudna od te "tecnosti"?

Hvala vam na vec pruzenim informacijama,ovaj forum je stvarno forum od pomoci Wink

Kolko ja znam moze!!! To je razlog zasto ne treba imati sex bez konoma na onaj fazon izvadicu ga pre nego sto svrsim!

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kobass je napisao/la sledeće:

Kolko ja znam moze!!! To je razlog zasto ne treba imati sex bez konoma na onaj fazon izvadicu ga pre nego sto svrsim!

Upravo zbog toga pitam da znam. Nije da se ne radujem djeci, al... sve u svoje vrijeme Smile

_Sen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 6:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U pocetku je bilo tako, a onda shvatih !!!

Prelepa, divna cura... balavim, a kod ruznih nista..

Kad god savijem glavu i pogledam dole zabezeknem se..

Sada znam... zatvorim usta i ne balavim.

Valjda mu to dodje razlika izmedju iskustva i mladosti.

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je normalna pojava

vozd87
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 4:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

colovic_vladan je napisao/la sledeće:
To je jedna retka bolest, tj. pocetak gubljenja plodnosti! Ta bela tecnost ti je sadrzaj testisa i ti to sada izbacujes i na kraju ces ostati bez icega i neces moci da imas decu...

jbt koji si kralj znaci smejao sam se ko lud kad sam ovo procitao.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 1:48 pm    Naslov poruke: Re: Jel se to ikom desava??? Na vrh strane Na dno strane

Pitanje jedno koje vec dugo zelim postaviti, al nisam se usudjivao sve do sad. Zelim znati jel se ikad desilo nekom od muskaraca, ili jel neka cura vidjela to kod momka da prije nego sto svrsi izlazi neka bijela, providna tekucina? Bas bi to volio znati, tacnije, bojim se da nije to kakav problem kod mene Rolling Eyes

Hvala vam unaprijed. Nadam se da cete mi pomoci...

Opushteno bre,ja sam chula da je to najnormalnija stvar!Mom decku se to desava...i ja sam se bila uplasila,ali sve je oke:)

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koji lik onaj colovic_vladan:
To je jedna retka bolest, tj. pocetak gubljenja plodnosti! Ta bela tecnost ti je sadrzaj testisa i ti to sada izbacujes i na kraju ces ostati bez icega i neces moci da imas decu...

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 1:19 pm    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

ma daj to je normalno, to je bela tecnost, koja izlazi pre svrsavanja. Ona pravi put spermatozoidima, za prolaz, jedino moze da bude zeznuto jer u njoj ima spermatozoida, pa devojka moze da ostane u drugom stanju.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Jel se to ikom desava??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon