www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vas nervira???
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ludim. Ako smo svi mi dosli na vreme mozes i ti.
Nebrojano puta se desilo, da kada kasni profesor, nikom nista, ali kada student ne dodje na vreme nece da ga primi na ispitu. Kretenizam.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Nije to ništa ako kasne, ja imam profesoricu koja promijeni termin ispita a nikome ne javi. Mi dođemo u 10 ujutro, a ispit je u 16 poslijepodne...

Takve imam i ja i to ne samo jednu.
I to me izludjuje. Twisted Evil

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod mene nije bilo sanse da neko dodje na vreme,jer ili idu sa konsultacija,ili sa operacije,ili sa pregleda,pa koliko im ko oduzme vremena,dodju i posle 3 dana Shocked

a ovo drugo se nije bash deshavalo,tj nije se deshavalo da nam oduzmu vreme,mi smo imali svoje vreme,a sta se izmedju radi,toliko se produzi ispit i gotovo

tayra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzasno me nervira kad kasne, to me jos vise cini nervoznijom, kad je ispit zelim sto prije da zavrsim sa tim

zaoka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 07, 2006 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako nisam ucio u tom trenutku me sve nervira,ali ako sam ucio sve je uredu!

pice
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos vise me nervira kada se u istom amfiteatru polaze 650 razlicitih predmeta

TODOU
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako da me ne nervira!

limun001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 18 Jan 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da uzasno me nerviraju kada to rade

n-i-k-s-i
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Jan 2007
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno, koga ne bi....

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, izluduju me navedene stvari. Em sto sam napet a jos profesor kasni. Jos gore mi je ako kaze, kad je pismeni deo u pitanju, da cemo se podeliti u grupe. Pa kad cujes jos da si 3 ili 4 grupa da puknes nista drugo!

merjadok
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja na ETF nikad nisam imao takvih problema.

sholenufc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 30 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se to jos nije dogodilo za 2 godine

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Da li vas nervira??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon