:: |
Autor |
Poruka |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Ja još nisam išla...Ali definitivno moram... Moja jako dobra frendica je prije puuuno godina spavala s jednim dečkom... Kasnije je prekinula s njim i udala se... Budući da su imali spolni odnos bez kondoma(ona i taj njen bivši dečko), dobila je neku bakteriju koja je naizgled bila bezopasna. Danas nakon 10 godina ne može imati djece... Toliko o tome kako i obična bakterija može naškoditi..
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Tako je
|
|
|
|
|
|
dado_car Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 5
|
|
da bar imam razloga za testirati se......... hehehe
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
alanya je napisao/la sledeće: | ne, imam stalnog decka |
lol to nema veze =)
ja imam stalnog dechka, testirala sam se na hlamidiju (nalaz negativan)
i na bakterije i gljivice i bila sam pozitivna na enterococcus bakteriju i candidu gljivicu.
naravno imala sam simptome...ali daj mora se testirati chovek barem jednom godishnje!
testirala sam se i ranije.
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | semidelux je napisao/la sledeće: | alanya je napisao/la sledeće: | ne, imam stalnog decka |
lol to nema veze =)
ja imam stalnog dechka, testirala sam se na hlamidiju (nalaz negativan)
i na bakterije i gljivice i bila sam pozitivna na enterococcus bakteriju i candidu gljivicu.
|
Naravno da nema veze i to mi najviše ide na živce kad ljudi misle neće na mene ja sam zdrav! Imaš stalnog dečka, ali tko zna s kim je on bio prije tebe |
lol pa da!
josh i da ste prvi jedno drugome... mozesh zakachiti neku bolest padom imuniteta, bazenom itd...
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Jesam i sve je bilo ok, nadam se da ce tako i ostati
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Jesam, na sve sam negativna
|
|
|
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
ja sam bila prije 6 mjes na papa testu,uzeo mi je i bris sve je bilo ok, a inace napravila sam i ostale pretrage ostale nista nisu nasli hvalabogu ...
|
|
|
|
|
|
teodorinho Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272
|
|
nisam nikad...
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Nisam nikada do sada...
|
|
|
merjadok Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 72
|
|
Dajem redovno krv, tako da sam redovno testiran na HIV, mada sam se testirao i prošlog 1. decembra. Do sada sam imao samo jednu partnerku i redovno je teram na preglede. Mada ne insistiram od kad su me isprepadali za HPV. Izmišljeni kondilomi su postali strašno popularni među ginekolozima. Naravno odmah se ponude da ih uklone na svojoj privatnoj klinici za 100e. Trebalo bi ih pozatvarati, ali u ovoj državi lekari su nedodirljivi, makar krali decu, ubijali ljude neodgovornim postupcima...
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
merjadok je napisao/la sledeće: | Dajem redovno krv, tako da sam redovno testiran na HIV, mada sam se testirao i prošlog 1. decembra. Do sada sam imao samo jednu partnerku i redovno je teram na preglede. Mada ne insistiram od kad su me isprepadali za HPV. Izmišljeni kondilomi su postali strašno popularni među ginekolozima. Naravno odmah se ponude da ih uklone na svojoj privatnoj klinici za 100e. Trebalo bi ih pozatvarati, ali u ovoj državi lekari su nedodirljivi, makar krali decu, ubijali ljude neodgovornim postupcima... |
kad se kondilomi pojave moraju se odmah ukloniti.
|
|
|
|
|
|
|